Olyanokhoz szól a kérdésem, akik lefogytak, vagy valamilyen módon (pozitív irányba) megváltozott a testük?
Észrevettetek-e olyasmit, hogy jobban figyelnek rátok, nagyobb a tekintélyetek, számít a véleményetek?
Hogy például amiért régebben semmi elismerő bólogatást nem kaptatok, most hirtelen mindenkiben dicséretet vált ki a munkahelyen vagy az iskolában?
Kedves Kérdező!
Én nem vettem észre ilyet.
Lehet, hogy Neked lett nagyobb az önbizalmad, többet mersz megszólalni. Te állsz másképp az emberekhez.
manju
Nekem ugyan a testem nem változott nagyon (remélem azért nem baj, hogy válaszolok :) ), de mikor kicsit megnőtt az önbizalmam, akkor így volt... Szóval csatlakozom az elsőhöz, szerintem az elsődleges ok inkább a kisugárzás...
Persze ha valaki kifejezetten csúnyácska azon nem feltétlen segít az önbizalom, de egy fogyás után az önbizalom/kisugárzás változása szerintem hasonlóan fontos, mint maga a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!