Aki középsuliban totál magányosak voltak azoknak ez később megváltozott vagy magányosak maradtak?
Óvodában magányos voltam, csak egy haverom volt aki szintén ki volt közösítve.
Általánosban ugyan anynira nem voltam magányos, de nem is voltam menő jenő.
Szakközépben ki voltam közösítve.
Most is magányos vagyok. De talán nem is baj.
én elég határozott,önfejű,makacs,uralkodó típus vagyok
az oviban én parancsoltam mindenkinek,pedig észresem vettem,hogy mindenkit magam alá rendeltem.
az általánosban mikor alsós voltam,is mindenkinek parancsolgattam,sokan utáltak,de nem merték nekem megmondani,mert hát énvoltam a menő,és ha én haragszom rájuk,akkor a nyalizós többiek is megutálják és egyedül maradt volna,igyhát mindenki a csikcsásom volt..
Most hogy nyolcadikos lettem.. kicsit benőtt a fejem lágya,és kedvesebb vagyok az emberekkel,de ha kapunk egy feadatot akkor elmegy az agyam,nembirok magammal és ugyérzem meg kell mondanom a többieknek mit tegyenek,mert ők ugyis szerencsétenek és én jobban tudom... :D
sajnálom hogy ilyen vagyok.. ilyen bunkó de így születtem :S
14L
Nálam változott. Mondjuk benne volt a dologban, hogy igenis lementem este bulizni velük, és részt vettem mindenféle programban. És talán furcsa, de jól éreztem magam.
Így a többiek nem csak akkor láttak, amikor tanultunk közösen, hanem amikor szórakoztunk is, és ez rengeteget számít. Arról nem is beszélve, hogy most már lesz mit mesélni a gyerekeknek, unokáknak :)
óvodában kb 4-5 haverom volt. Általánosban 2-3, de a többiekkel is jóba voltam.
1. középiskolába ki voltam közösítve.
2. középiskolába van 3 haverom az osztályból.
Amúgy akikkel rendszeresen lógok és mostanában bulizunk is az 3 ember rajtam kívül és egyik se osztálytársam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!