Nem akarom elveszteni a legjobb barátomat, mit csináljak?
Fiú és nála jobban senki nem ért meg.Eddig barátok voltunk,de ő már többet szeretne.És azt mondja,neki így nehéz már.Én nem tudok máshogyan ránézni,pusztán barátként.De nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni.
/L/
második vagyok.
még annyit tennék hozzá hogy pontosan ezért nincs mély barátság fiú-lány között mert egy idő után úgyis kibukik és az egyik fél többet akar.viszont képzeld el azt, hogy neki van barátnője és ha ez téged zavarna vagy féltékeny lennél akkor te is többet érzel iránta.
Ugyanez a helyzet volt, köztem és az akkori legjobb barátommal is, 2 évvel ezelőtt. Nagyon szerettem őt, de volt barátom. Ő bevallotta, hogy mit érez, azt mondta meg kell szakítsuk kapcsolatot, mert így nem bírja tovább. Egy pár óra telt el, és jött vissza, hogy nem bírja nélkülem. Aztán végül szakítottunk a barátommal és természetes volt, összejöjjünk. Sajnos hülye voltam és elb.asztam, ennek már két éve. Se barátság, se szerelem. Igaz, mostanában megint kezd alakulni valami barátság féle, de nem olyan mint volt. Én még midnig szeretem és szeretnék vele lenni, ő már nem( legalábbis egyelőre úgy tűnik)
Nagyon kell vigyázni az ilyen helyzetekkel, nagyon kényesek. Ha semmiképp sem akarsz tőle smemit, akkor lehet jobb ha enm erőlteted a barátságot se, ha neki így rossz. Bár én nem bírtam ki nélküle. De nálam más volt, mert én közben beleszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!