Mi jó ennyire a PRIMARK-ban...?
Figyelt kérdés
...hogy emberek képesek órákat sorban állni, hogy bejussanak?
Megnéztem a neten, gyakorlatilag egy újabb Pepco és KIK hibrid, mindenféle kacattal. Nem értem, hogy kinek és miért éri meg órákat várni miatta?
De aki járt ott, győzzön meg, hogy nem jól látom.
jún. 5. 19:05
3/4 anonim válasza:
Nem annyira új, maximum eddig nem volt Magyarországon. A shopping city südben több mint 10 éve van, mindig tele magyarokkal. Most már nem kell odáig menni érte. Amúgy szar minőség olcsón. Néha ki lehet fogni jó cuccokat is persze. Az egyetlen pulcsim, amit kb. 7-8 éve ott vettem, még mindig megvan, egész jó állapotban is. Még sokkal régebben (olyan 15 éve) egy angliai iskolai kiránduláson vettem egy ottani Primark boltban egy vászon cipőt, az is megvan még valahol, semmi baja, bár azóta megváltozott a stílusom, úgyhogy nem hordom mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!