Mostmár ez lesz a "szokás" a magyar munkáltatásban? Havi 15 nap "EFO" 6 hónapig, minden második hónapba aztán következő évbe kezdődik előlről? Ennyire Luxus a Járulékfizetés? :O
Ez volt a harmadik "interjúm" a hónapban ami ezzel jött szembe..
Sima eladói, szervízes, futár melók.
Így akkor gondolom a fizetett szabadságnak is lehet integetni...
Vagy nem?
Se táppénz, se szabi, meg fizetheted mellé a tb-ét.
Az még a jobbik eset, ha 15 nap, 2 helybe is belefutottam, ahol úgy gondolták, hogy egész hónapban menni kell, az egyiken pluszba még 1-2 szombat is elvárt lett volna alkalmi munkában. A szombatos egy könyvelőiroda, a masik valami csomagolás lett volna, ott még a nő volt kiakadva, mikor megkérdeztem, hogy heti hány napra gondoltak.
"Ennyire Luxus a Járulékfizetés? :O"
EFO után is fizet a foglalkoztató. Tehát nem ez az oka, hogy sokan ezt részesítik előnyben.
Az oka az, hogy hosszú távra nem alkalmaznak, mert így könnyebb megválni a dolgozótól, nem kell szabadságot biztosítani neki, ha beteg, nem jön, de fizetést sem kap rá. Szóval ilyesmikért.
A valódi célját nem éri el a dolog, valójában másra nem is jó, csak arra, hogy visszaéljenek vele.
Én már régen betiltottam volna, ha rajtam múlt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!