Fideszben mostanában miért csak Magyar Pétert szidják? Ennyire megijedtek egy volt fideszes káder színre lépésétől?
Hirtelen megtudhattuk hogy egy utolsó alja ember a fidesz sajtóból, de nem értem akkor évekig miért volt vezető funkcióban Orbánéknál?
Ilyen "alja" emberek dolgozhatnak a fideszben?
"Ennyire megijedtek egy volt fideszes káder színre lépésétől?"
Elképzelhető
"de nem értem akkor évekig miért volt vezető funkcióban Orbánéknál?"
Miért szerinted tisztességes emberek dolgoznak ott?
A fideszesek szerint már megint nem az a baj, hogy általános a korrupció a köreikben, hanem az, hogy ez kiderül. Most sem azon lamentálnak, hogy micsoda dolog az, hogy néhány miniszter törvénytelenül összedolgozott és ezt próbálták eltussolni, hanem az, hogy MP felvette a beszélgetéseket és emiatt kiderül.
Egy morális emésztőgödörré vált a magyar politika, ami a szavazóik egy részét is lerántotta ugyanarra a szintre.
Én azért megvárnám a holnapot, hogy tényleg van-e valami ütős anyag MP kezében. Remélem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!