SP meleg? Most már mondja meg valaki, mert nem bírom idegekkel .
22:08
na ja .... sokan bu.ziznak, aztán ne aggódj, én se felejtem el a nyári táboros tusolós fiúkalandokat abszolút hetero srácokkal, akik akkor is és azóta is hajtják ezerrel a lányokat és közük nincs a melegséghez, csak amolyan poén meg egy egészséges kíváncsiság a saját nem felé ... sztem inkább ott kéne körbenézni, ahol olyan hatalmas az utálkozás, mert mint tudjuk az a bizonyos homofóbia nem éppen véletlenül létezik ...
(mondjak egy tök jó példát? volt nekem még skinhead srácom is, aki nappal úgymond bu.ziverő volt a nagy bunkó haverjaival, aztán már én éreztem viccesnek a helyzetet, hogy este meg jött hozzám vagy én mentem hozzá, mindegy, és nagyon élvezte a szexet, és nagyon gyengéden elvoltunk egymással - na és nem én voltam az egyetlen fiú az életében)
na meg még egy irigykedő:
"megélhetési celeb"
figyi, próbáld meg ... senki nem akadályoz, aztán kiderül, leszel-e megélhetési celeb, bár SP egy kicsit több annál sztem, főleg ha az indulását is figyleembe vesszük, 12 évesen még nem igazán a megélhetés lebegett a szeme előtt
Utolsónak. Ha így is lesz évek múlva, akkor is elmondható, hogy őt legalább "megrágta, és kiszarta", de a legnagyobb többség még arra se jó, hogy a bulvármédiához egyáltalán köze legyen. Azért valamit tudhat az az ember, ha van hírneve, és rajongói tábora.
Én meg azt mondom, hogy ki tudhatja, talán még feljebb is ívelhet a karrierje. Remélem így lesz, annak ellenére is, hogy tényleg nem ismerem! Nem tudom mi öröme származik sok embernek abból, ha egy híresség "elbukik". A nagy önzés elvezethet az emberi faj hanyatlásához is!!! Nem tudom mikor íródnak már felül a nagy többség fejében ezek a rossz tulajdonságok.
Na igen, a homofóbok közt szerintem is magasabb a homokosok aránya, legalábbis azoké, akik totál azok. Épp azért olyan flusztráltak, mert nem tudnak mit kezdeni identitásukkal, és a legjobb védekezés a támadás.
17:50
na igen, abszolút helyettem szóltál ...... mindkét kérdésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!