Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » SP meleg? Most már mondja meg...

SP meleg? Most már mondja meg valaki, mert nem bírom idegekkel .

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, és tudni szeretném!
2010. okt. 29. 19:13
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
Szerintem nyugodj meg és szállj le a földre, nézz körül a saját környezetedben és ott keress magadnak valami helyes és széparcú szálkás fiúkát akinek bejön a popód. Ne pedig az elérhetetlen megélhetési celebekre pörögj, az nem egészséges.
2010. okt. 30. 09:05
 42/48 anonim ***** válasza:
Nézd meg a napiszar-on, az az SP rajongói oldal :)
2010. okt. 30. 13:42
 43/48 anonim ***** válasza:
Ha nem meleg, attól még lefekhet fiúval valaki. Elég sokan lefekszenek fiúval is, hogy kipróbálják milyen. Fiúsuliba jártam, és főleg a vége fele ment ám a buzulás, sokak viselkedéséből, abból ahogy egy-egy társukra néztek, látszott, hogy melegedés van. Azóta néhányuknak, akiknek ilyen kalandjuk volt, már van ugyanúgy gyerekük, rendes családjuk, mint egy hétköznapi embernek, mert végülis ők a hétköznapi emberek. Legalább ők nem féltek kipróbálni, azt, amit megkívántak. Ezért fel is nézek rájuk. SP-ről nem tudok ilyen téren véleményt mondani, mert abszolut nem ismerem, a pletykákra meg nem adok semmit. De általánosságban igaz attól függetlenül ha melegek-ha nem, ha nők-ha férfiak, hogy a hírességeket sokkal nehezebb közelről megismerni átlagembernek. Undorító, ahogy a napiszaron SP-t is kipellengérezik, lehomokosozzák, és talán még gusztustalanabb, hogy hajléktalanokat, egyszerű embereket csúfolnak meg, mert olyan helyzetben veszik őket videóra (sokszor ezeket a helyzeteket direkt kiprovokálják), ami nagyon ciki.
2010. okt. 30. 22:08
 44/48 A kérdező kommentje:

22:08

na ja .... sokan bu.ziznak, aztán ne aggódj, én se felejtem el a nyári táboros tusolós fiúkalandokat abszolút hetero srácokkal, akik akkor is és azóta is hajtják ezerrel a lányokat és közük nincs a melegséghez, csak amolyan poén meg egy egészséges kíváncsiság a saját nem felé ... sztem inkább ott kéne körbenézni, ahol olyan hatalmas az utálkozás, mert mint tudjuk az a bizonyos homofóbia nem éppen véletlenül létezik ...

(mondjak egy tök jó példát? volt nekem még skinhead srácom is, aki nappal úgymond bu.ziverő volt a nagy bunkó haverjaival, aztán már én éreztem viccesnek a helyzetet, hogy este meg jött hozzám vagy én mentem hozzá, mindegy, és nagyon élvezte a szexet, és nagyon gyengéden elvoltunk egymással - na és nem én voltam az egyetlen fiú az életében)

2010. okt. 31. 10:08
 45/48 A kérdező kommentje:

na meg még egy irigykedő:

"megélhetési celeb"

figyi, próbáld meg ... senki nem akadályoz, aztán kiderül, leszel-e megélhetési celeb, bár SP egy kicsit több annál sztem, főleg ha az indulását is figyleembe vesszük, 12 évesen még nem igazán a megélhetés lebegett a szeme előtt

2010. okt. 31. 10:10
 46/48 anonim válasza:
Jó, majd megnézzük hol lesz 3-5 év múlva, mire a bulvármédia megrágta és kiszarta.
2010. okt. 31. 17:18
 47/48 anonim ***** válasza:

Utolsónak. Ha így is lesz évek múlva, akkor is elmondható, hogy őt legalább "megrágta, és kiszarta", de a legnagyobb többség még arra se jó, hogy a bulvármédiához egyáltalán köze legyen. Azért valamit tudhat az az ember, ha van hírneve, és rajongói tábora.

Én meg azt mondom, hogy ki tudhatja, talán még feljebb is ívelhet a karrierje. Remélem így lesz, annak ellenére is, hogy tényleg nem ismerem! Nem tudom mi öröme származik sok embernek abból, ha egy híresség "elbukik". A nagy önzés elvezethet az emberi faj hanyatlásához is!!! Nem tudom mikor íródnak már felül a nagy többség fejében ezek a rossz tulajdonságok.

Na igen, a homofóbok közt szerintem is magasabb a homokosok aránya, legalábbis azoké, akik totál azok. Épp azért olyan flusztráltak, mert nem tudnak mit kezdeni identitásukkal, és a legjobb védekezés a támadás.

2010. okt. 31. 17:50
 48/48 A kérdező kommentje:

17:50

na igen, abszolút helyettem szóltál ...... mindkét kérdésben

2010. okt. 31. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!