SP meleg? Most már mondja meg valaki, mert nem bírom idegekkel .
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, és tudni szeretném!2010. okt. 29. 19:13
2/48 anonim válasza:
aha sp meleg ugy is nézz ki a b*zukám. de mi tetszik benne?
olyan kis tutyi mutyi
7/48 A kérdező kommentje:
na most nem lettem okosabb, de mondjuk inkább azt hallom h igen ... meg állítólag ugyan abba az egy meleg szórakozóhelyre jár mindig, na de jó lenne, ha végre nyilatkozna, hogy igen vagy sem
2010. okt. 29. 19:19
8/48 anonim válasza:
Sp azért teccik minden kis tininek, mer egy hires gyerek, aki enekli a nyalas kis szejjelbäszott szoveget, a csajok meg elelveznek. Mondvan hogy hatha lehettek a baratnoi es tudtok vele villogni.
Egyebkent miota napiszarra felkerult, ott hallottam eloszor rola. Es novel latta mar valaki? Nem.
Megvan a valsz.
9/48 A kérdező kommentje:
mii tetszik benne?
ne viccelj ... tök szép alakja van, szálkás, vékony, szép arca, finom stílusa ... nekem tetszik nagyon. mi kellhet még ? igényes is ...
2010. okt. 29. 19:20
10/48 A kérdező kommentje:
mi van róla a napiszaron ??
2010. okt. 29. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!