SP meleg? Most már mondja meg valaki, mert nem bírom idegekkel .
miért lenne fake?
nem tetszhet SP ? mondtam már milyen tök szép srác, most mi a baj ezzel ? azért rosszul esik ám .....
oké, tehát TEEEE utálod .. és ??
ettől máris így kell róla beszélni ?
Én hiteles forrásból tudom, hogy nem az. Onnan, hogy volt osztálytársam fellépett vele anno, és mesélte hogy szinte minden fellépés után volt olyan csaj akit megdugott. Persze már akkor is bukott rá a sok tizenéves kislány, mikor még rappelt és csak Sopronban volt igazából ismert.
Egyébként a kisfiús kinézete hormonális zavarnak köszönhető valószínűleg, egy ideig emiatt adtak neki férfi nemi hormont, de nem sokat használt.
jaj ez a hormonos dolog már régi story, de amúgy miért lenne ő lányos ???? abszolút szép, szálkásan izmos teste van, szép arca, csak az a baj, hogy finom vonásai vannak ? nem értem néhányatokat, komolyan :(
na a lányos kalandjaival kapcsolatban furcsa, mert én meg pont nem egy ilyen kiábrándult tinibulától hallottam, hogy azért utálják már SP-t (pedig azelőtt meghaltak érte), mert valamelyiknek azismerősével volt egy egyéjszakás kalandja nyáron balatonon (fiúval persze), és most akkor nemtom mi is van ....
Na de ha meg tuti 100%-ra nem meleg, akkor a sok kedves mocskolódó beíró miért ír ilyen véleményeket??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!