Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » SP meleg? Most már mondja meg...

SP meleg? Most már mondja meg valaki, mert nem bírom idegekkel .

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, és tudni szeretném!
2010. okt. 29. 19:13
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
buher, rezsó, csontmeleg = SP :DDDDDDDDDD
2010. okt. 29. 19:58
 32/48 anonim ***** válasza:
Mint a Nap.
2010. okt. 29. 20:08
 33/48 A kérdező kommentje:

miért lenne fake?

nem tetszhet SP ? mondtam már milyen tök szép srác, most mi a baj ezzel ? azért rosszul esik ám .....

2010. okt. 29. 20:55
 34/48 anonim ***** válasza:
Az. Egy kis szarrágó homokos f.aszkalap. Azt hiszi h hű de mekkora sztár vagyok közbe meg csak a kis tinibulák buknak rá meg a homokosok. Többiek meg hányni tudnánk a gyík pofájától. Utálom.
2010. okt. 29. 21:19
 35/48 A kérdező kommentje:

oké, tehát TEEEE utálod .. és ??

ettől máris így kell róla beszélni ?

2010. okt. 29. 21:35
 36/48 anonim ***** válasza:
Igen! És nem csak én hanem elég sokan még. ;)
2010. okt. 29. 21:38
 37/48 A kérdező kommentje:
ok, attól még nekem nagyon teccik mint fiú, mert klassz srác ... ennyi
2010. okt. 29. 21:46
 38/48 anonim ***** válasza:

Én hiteles forrásból tudom, hogy nem az. Onnan, hogy volt osztálytársam fellépett vele anno, és mesélte hogy szinte minden fellépés után volt olyan csaj akit megdugott. Persze már akkor is bukott rá a sok tizenéves kislány, mikor még rappelt és csak Sopronban volt igazából ismert.

Egyébként a kisfiús kinézete hormonális zavarnak köszönhető valószínűleg, egy ideig emiatt adtak neki férfi nemi hormont, de nem sokat használt.

2010. okt. 29. 23:40
 39/48 A kérdező kommentje:

jaj ez a hormonos dolog már régi story, de amúgy miért lenne ő lányos ???? abszolút szép, szálkásan izmos teste van, szép arca, csak az a baj, hogy finom vonásai vannak ? nem értem néhányatokat, komolyan :(

na a lányos kalandjaival kapcsolatban furcsa, mert én meg pont nem egy ilyen kiábrándult tinibulától hallottam, hogy azért utálják már SP-t (pedig azelőtt meghaltak érte), mert valamelyiknek azismerősével volt egy egyéjszakás kalandja nyáron balatonon (fiúval persze), és most akkor nemtom mi is van ....

Na de ha meg tuti 100%-ra nem meleg, akkor a sok kedves mocskolódó beíró miért ír ilyen véleményeket??

2010. okt. 30. 05:55
 40/48 A kérdező kommentje:
na a harmadik vagy a negyedik meg az, h sokan látják meleg szórakozóhyelen ... akkor ezt meg hova tegyem ? jaj istenem, de most már legalább látjátok, miért kattanok be ... ezt nem lehet idegekkel bírni. akkor most mondja már meg h igen vagy nem, mert én mindkettőt el tudnám képzelni róla, olyan határeset számomra a kisugárzása meg az egész megjelenése miatt
2010. okt. 30. 05:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!