Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy srác igényesebb,...

Ha egy srác igényesebb, finomabb vonású, de szálkásan izmos, metrosex, nagyon fiús, akkor miért buxizzák le sokan?

Figyelt kérdés

Avagy egy nagyon metrosex unokatesókám egyszer kiakadt:

"növesszek cigánybajuszt és tusoljak heti egyszer és akkor igazi férfi leszek?" :)

Ez egy fajta irigység vagy minek tartjátok?

Persze most jó lenne, ha erre nem az irigyek tábora írna arrogáns véleményeket :-XD

Lényeg, hogy van egy fiús, de nagyon igényes srác, és akkor ettől ákllítólag már buxinak is kéne lennie ...

Ez a felfogás miért van sokakban ?

2010. okt. 28. 22:19
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Csak egyet akkor: te mégis hány éves vagy? Apádra illik a személyleírás, de most komolyan? Egyáltalán láttál már férfit, vagy csak a csomó emós nyomingert, akik a suliban körülvesznek?
2010. okt. 29. 19:49
 32/41 A kérdező kommentje:

ja értem, tehát akkor te meg a melegséget és a feminitást teszed egy szintre ... erről is beszéltünk, és letárgyaltuk, hogy azért ez nem igazán van így ..

na gratula, hogy mégs etudsz értelmezni szöveget, de rohadtul nem poén ám itt nekem s eilyen hülyeségeken veszekedni, szóval örülök h ilyen okos vagy, akkor legyen igazad, és részemről ennyi, mert egyszerűen kiakaszt ennyi hülyeség ...

2010. okt. 29. 19:50
 33/41 anonim ***** válasza:
65%
Hát én szálkás vagyok, de nem fürdök csak 2-3 naponta, a hajam sem fésülöm meg minden nap, büdös bagószagom van, mert dohányzom is, alapjáraton ápolatlan vagyok. Mégis biszexuális vagyok.:D Azért buxizzák le, mert a sztereotipiák rabjai, kevésbé hajlamosak önálló véleményt alkotni. A külső jegyekből ítélkezés sokszor fals véleményhez vezet. Meg aztán sok azért buxizik, mert ő maga egy flusztrált lúzer latens búza, aki tudat alatt arra vágyik hogy jól valagbadurrantsák! Ezek az emberek szerintem azért kötnek bele az emokba, metrok-ba, mert tudatalattijuk kapcsolatba akar lépni velük.
2010. okt. 30. 23:05
 34/41 anonim ***** válasza:
23:05 - ez is egy sztereotipia.
2010. okt. 31. 08:58
 35/41 A kérdező kommentje:

23:05-ösben azért sok igazság van !!

Hányszor mondjam már h se nem vagyok tinipi.a, se ízlésficamom nincs, egyszerűen szeretem, vagyis alapelvárás egy fiúnál a maximális ápoltság, igényesség (értve ezt napi szinten is, stílusban is, öltözködésben is, testkultúrában is, de még mentálisan is)

2010. okt. 31. 10:00
 36/41 anonim ***** válasza:
8:58-nak. Ez már inkább pszichológia, nem sztereotipia!
2010. okt. 31. 14:45
 37/41 A kérdező kommentje:
jaja, de azért az emokat és a metrokat ne kavarjuk sztem, nem is értem, mi a köze egyiknek a másikhoz ...
2010. okt. 31. 20:48
 38/41 anonim ***** válasza:
Semmi. Csak azért írtam, mert mindkettőt gyakran buxizzák le.
2010. nov. 2. 09:50
 39/41 A kérdező kommentje:
hááát pedig sztem pont egyik között sincs annyi %-ban, mint más srácok között, speciel sok metrosexről tudom h kifejezetten utálja a melegeket
2010. nov. 2. 17:40
 40/41 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy ők buxik is, hanem azt, hogy őrájuk mondják mások!:)

Szerintem a megrögzött homofóbok közt a legmagasabb a melegek aránya!:)

2010. nov. 3. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!