Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy srác igényesebb,...

Ha egy srác igényesebb, finomabb vonású, de szálkásan izmos, metrosex, nagyon fiús, akkor miért buxizzák le sokan?

Figyelt kérdés

Avagy egy nagyon metrosex unokatesókám egyszer kiakadt:

"növesszek cigánybajuszt és tusoljak heti egyszer és akkor igazi férfi leszek?" :)

Ez egy fajta irigység vagy minek tartjátok?

Persze most jó lenne, ha erre nem az irigyek tábora írna arrogáns véleményeket :-XD

Lényeg, hogy van egy fiús, de nagyon igényes srác, és akkor ettől ákllítólag már buxinak is kéne lennie ...

Ez a felfogás miért van sokakban ?

2010. okt. 28. 22:19
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Azért mert ratyik vagytok és mással nem tudtok kitűnni csak a vasalt hajatokkal és a "szupertrendi" kinézetekkel.

Én az ilyeneket mindig kiröhögöm az utcán direktbe, hogy hallják.

2010. okt. 29. 08:43
 12/41 A kérdező kommentje:

de azt kihagytad, hogy most ettől miért is szűnik meg férfinek lenni??

- lányok bálványa

- izmos teste van

- sportban igen csak jeleskedik

Mi kell még? Miért is nem férfi? Azért nekem megint az irigység jön itt elő . vagy mintha ...

2010. okt. 29. 10:07
 13/41 A kérdező kommentje:

08:43

Na tessék .... erről beszéltem :))

2010. okt. 29. 10:09
 14/41 A kérdező kommentje:

tisztázzuk .. mielőtt leratyiztok

1, lány vagyok

2, szeretem én magam is az igényes srácokat

3, azért csak sikerült eltalálnom h a másik táborból ez arrogáns megnyilvánulásokat vált ki

4, tudom jól, h a csajok nagy része azért szintén imádja az igényes srácokat, én tudom h nagyon fontos a belső, de ha felteszed, úgy elsőre melyik a vonzóbb ... egy szép, ápolt test, arc, kockahas stb vagy ennek kb az ellentetteje, akkor nemtom melyik lány hogyan vélekedne, de van egy tippem

2010. okt. 29. 10:14
 15/41 anonim ***** válasza:

Tudod a kisugárzás a lényeg, nem a külső. Ha valaki metroszex, akkor kinézhet akárhogy, nem épp a férfiasság sugárzik majd róla.

Na meg egy pasi, aki szedi a szemöldökét.....

2010. okt. 29. 12:46
 16/41 anonim ***** válasza:
Tudod a metroszexualitás abból áll, hogy a férfiak feminim vonásokat tulajdonítanak magukénak, azaz a női nem jegyeit hordozzák magukon valamilyen szinten. Éés ami női az általában nem férfias. Nem férfias ha egy férfi mondjuk kozmetikushoz jár, hanem visszatetszést keltő. Azzal semmi gond nincs ha igényes, mondjuk naponta borotválkozik, zuhanyzik ilyesmi. Az meg egyenesen jó ha sportol. Csak olyat ne csináljon amit a nők szoktak
2010. okt. 29. 13:54
 17/41 anonim ***** válasza:

Sok a duma.

A kérdezőnek elferdült világképe és értékrendje van, akárcsak azoknak, akikről kérdez.

Terjedő trend.

End of story.

2010. okt. 29. 14:56
 18/41 anonim ***** válasza:

Egy férfi:

-böfög

-iszik

-fingik

-piásan okádik mint a ló

-kötekedik részegen

-szereti a mocskos/olajos dolgokat

-lexarja a környezetét

Ha valamelyik hiányzik még el lehet nézni, de ha több dolog is akkor ott baj van.

2010. okt. 29. 15:07
 19/41 A kérdező kommentje:

na én ilyen férfit nem szeretnék ...)

13:54 pedig nagyon durva, de kb erről beszélnék ... örülök h olyan értelmesen felfogtad a témát, mivel már jó ideje arról beszélünk h tehát köze nincs a femininitáshoz, ez egy agyrém hallod ...

2010. okt. 29. 15:26
 20/41 anonim ***** válasza:

Te magad írtad hogy metroszex (még ha hibásan is), és most hátbatámadod a fickót, amiért definiálta, hogy mi az.

Akkor most vagy nem tudod mi az a metroszexuális, vagy egyszerűen csak hülye vagy.

2010. okt. 29. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!