Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy srác igényesebb,...

Ha egy srác igényesebb, finomabb vonású, de szálkásan izmos, metrosex, nagyon fiús, akkor miért buxizzák le sokan?

Figyelt kérdés

Avagy egy nagyon metrosex unokatesókám egyszer kiakadt:

"növesszek cigánybajuszt és tusoljak heti egyszer és akkor igazi férfi leszek?" :)

Ez egy fajta irigység vagy minek tartjátok?

Persze most jó lenne, ha erre nem az irigyek tábora írna arrogáns véleményeket :-XD

Lényeg, hogy van egy fiús, de nagyon igényes srác, és akkor ettől ákllítólag már buxinak is kéne lennie ...

Ez a felfogás miért van sokakban ?

2010. okt. 28. 22:19
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
na akkor te is nézz utána lécci kicsit a metrosex definíciójának ... komolyan mondom, a sötétség birodalma hatalmas, de azért mielőtt ilyet írsz, nézd meg legalább a wikipédiát vagy amit akarsz, bnem hiszem h találsz utalást a nőiességre, feminitásra
2010. okt. 29. 15:34
 22/41 anonim ***** válasza:
Metroszexualitás, def: A fogalmat 1994-ben találta ki Mark Simpson angol újságíró, publicista, és valahogy így határozta meg: metroszexuális az a nagyvárosi férfi, akinek kifejlett esztétikai érzéke van, sok pénzt és idõt tölt szépítkezésre, öltözködésre, az életstílusának tudatos alakítására, továbbá vállalja azt, hogy a férfiak is lehetnek érzékenyek, romantikusak, "széplelkek". Egyszóval: vállalja az általában meleg identitással járó jegyeket.
2010. okt. 29. 15:39
 23/41 A kérdező kommentje:

nos

függetlenül attól h egyetértek-e ezzel vagy sem, hol van benne a feminitás ??????

2010. okt. 29. 16:40
 24/41 anonim ***** válasza:
Szövegértelmezési gondjaid vannak? Le van írva feketén-fehéren.
2010. okt. 29. 16:42
 25/41 A kérdező kommentje:
ne hari, kiemelnéd nekem nagy betűvel, hol vanaz h feminin vagy nőies ??? mert sokszor átolvastam, és nem találom ... valamelyikünk hülye, ha tényleg benne van, el fogom ismerni, hogy én vagyok a zakkant, bár nem teljesen értek egyet ezzel a definícióval
2010. okt. 29. 17:07
 26/41 anonim ***** válasza:

"sok pénzt és idõt tölt szépítkezésre,"

Ez nem feminin vonás?

"sok pénzt és idõt tölt öltözködéssel"

Ez nem feminin vonás?

"az életstílusának tudatos alakítására"

Ez nem feminin vonás?

"továbbá vállalja azt, hogy a férfiak is lehetnek érzékenyek, romantikusak, "széplelkek""

Lefordítom neked: vállalja, hogy úgy viselkedik, mint egy nő.

Maga a szöveg is kitér rá:

"Egyszóval: vállalja az általában meleg identitással járó jegyeket."

Kitér rá, hogy aki teljesen hülye, az is kapcsoljon, hogy itt bizony olyan ürgéről van szó, aki annyira meleg, hogy csak ronggyal lehet megfogni.

2010. okt. 29. 19:01
 27/41 A kérdező kommentje:
nem, ne haragudj, ez abszolút nem feminin jelleg, de még mindig nem találom ám, kivéve h te magad magyarázod bele olyanba is, amibe nem kéne ... azért nemá ott kötünk ki, h akinek stílusa van, az mindjárt feminin ... az ész megáll
2010. okt. 29. 19:08
 28/41 anonim ***** válasza:
Jó, én amúgy rájöttem, hogy mivel számodra akkor számít férfinak egy egyed, ha buzeráns, ezért teljesen meddő az a párbeszéd, amit folytatunk.
2010. okt. 29. 19:17
 29/41 A kérdező kommentje:

számomra akkor férfi egy férfi, ha van stílusa, ennyi igaz a femnt leírtakból, ja és még legyen igényes is, ez is igaz ... de feminin ne legyen!

a párbeszéd valóban meddő, mert annyi eszed van hallod, hogy egy leírt szöveget se tudsz értelmezni, de mindegy, gondoltam, hogy ez a kérdés kb ezt fogja kiváltani valami hűde macho szőrös "férfiállatból" :)

2010. okt. 29. 19:24
 30/41 anonim ***** válasza:

Figyu, a szöveg leír egy makit, aki nézegeti magát a tükörben, halom pénzt költ a ruhatárra, hót érzelgős, követi a divatot, szerinted ezek után nem b*zi, és én nem tudok szöveget értelmezni? Oké, nincs több kérdésem.

Még direkt oda van írva a végén:

"vállalja az általában meleg identitással járó jegyeket."

B*szod.

2010. okt. 29. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!