Egyetértetek abban, hogy a német az egyik legcsúnyább nyelv?
Én az angolt imádom. Szeretem hallgatni, az filmeket legtöbbször feliratosan nézem.
A szlovákot is szeretem. Bár én csak magyar-szlovák felvidéki keveréket hallottam, az nagyon tetszett.
A német szar. Macht nichts!
Én imádom a német nyelvet, meg az összes többit is, a szlávot, a kínait, a japánt, az összes csodálatos :)
Csak van néhány nyelvtanár akik nem tudnak tanítani és megutáltatnak mindenfélét a diákokkal.
Nem értek egyet, mivel
1.nem ismerem az összes nyelvet.
("szerintem az egyik legcsúnyább nyelv, ami létezik.")
Te ezek szerint igen? Honnan tudod, hogy az enyec vagy a navahó nyelv nem csúnyább?
2. Nekem speciel nem ronda, szerintem ez szubjektív. Azt elismerem, hogy bizonyos esetekben nekem is viccesnek hangzik...
3. Én sem nagyon hiszek a "csúnya nyelv" fogalmában.
A nyelv eszköz, nincsen szép vagy csúnya nyelv, csak adott nyelv tanulásához való hozzáállás létezik. Valaki mondta, hogy meg kell hallgatni egy-egy német zenét. Hogy nehogy csak a sramli játsszon, íme:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!