Miért van az a tévhit az iskolai bántalmazással, csúfolódással hogy azért csinálják mert irigyek?
Szerintem pont az ellenkezője, azért csinálják mert rosszindulatúak, gonoszak és élvezik csinálni.
Nameg szerintem valamennyi utálat is van benne.
nem ertem hogy kapcsolodik ossze amit osszekapcsoltatok
#1 #5 #9
akiket bantalmaznak keresztenyek lesznek
ez meg oke
de mirol szol akkor #1?
a bantalmazokat a keresztenyek iranyitjak hogy hiveket szerezzenek? vagy micsoda?
#10 van karosodasod? nem tudod eldonteni?
igazabol nem mindegy ha irigyek is lennenek nem az szamit hanem hogy mit tettek aldozatukkal
irigysegtol miert lesz jobb?
vagy a bantalmazott kevesbe karosul ha ugy erzi "indokolt" volt a bantalmazas azert mert o jobb toluk?
mint irtak is lehet indokolt a bantalmazas ha az epitojellegu
haverok is "bantjak" egymast ha valami nem tetszik a masikban
ha bunkobb mint az atlag pl. es ha sok bunkozast kap ezert akkor valtozhat pozitivan
mintha nem bantanak miatta amivel akar romolhat is bunkosaga
komolyan veszi valaki azt hogy "bunkonak kell lennie" tehat nem poenbol hanem termeszetebol teszi
mas meg persze szinten lehet bantas targya, budos szaj, tisztalkodas hianya... az emlitett tulsuly, amire eddigi kornyezeteben termeszeteskent tekintett, de egy kozosegben rajon hogy nem az
persze ha sajat onfelfogasa nincs akkor tulsulyosnak hiheti magat egy anorexias is akit gunybol cikiznek "tulsulyossaga" miatt de keptelen megerteni hogy nem szoszerint kell ertenie hanem atvitten, epp ellenkezoleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!