Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerettek kölcsönadni dolgokat?

Szerettek kölcsönadni dolgokat?

Figyelt kérdés
Tárgyakat,pénzt stb...
2010. okt. 26. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Utálom. Igen, irigy vagyok, és mindig arra gondolok, hogy a másik nem vigyáz rá úgy, ahogy a saját holminkra szokás. Pénzt nem szoktam kölcsönadni, de furcsamód azt könnyebb szívvel adnám, mint egy könyvet, vagy a laptopomat.
2010. okt. 26. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert mindig megjárom vele. Elromlik, elhasználódik vagy vissza sem kapom.
2010. okt. 26. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretek semmit sem kölcsön adni. Van 1-2 kivételezett, maximálisan megbízható ismerős, akinek minden további nélkül bármit, de ez kölcsönös, és csak ha nagyon muszáj, akkor kérünk egymástól bármit is kölcsön. Nem csak adni, kérni sem szeretek.
2010. okt. 26. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok mint az első, hogy pénzt talán könnyebben adok, mint valami személyes tárgyat. De én kérni se szeretek, egyszreűen azért, mert az nem az enyém.
2010. okt. 26. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, pénzt főleg nem, de tárgyakat se. Nem adja vissza, elveszik, elromlik, stb. Nem is szoktam egyébként, nem zavar ha irigynek tartanak, legalább megmaradnak a dolgaim.
2010. okt. 26. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát, én úgy vagyok vele, hogy ha nekem épp nem kell, miért ne adnám oda? Persze nem énre gondolok, és nem is abszolút értékes dolgokra, de például a füzeteim gond nélkül kölcsönzöm:)
2010. okt. 26. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretek. Negatív tapasztalataim vannak. Ment már így tönkre sajnos könyveim így, és mit ne mondjak, dvd-im is kallódtak már el. Pénzt meg nem adják vissza rendszerint. Szóval utálok kölcsönbe adni. Lehet, irigy vagyok, de nem hülye, hogy tönkre menjenek a dolgaim.
2010. okt. 26. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Őszintén?Nem.Ha pénzt adok kölcsön akkor rendszerint nem adják vissza,vagy csak kisebb részét.Ha könyvet,DVD-t,hajcsatot stb. azon meg aggódhatok,hogy nem tesznek-e kárt benne.Pénzt csak 1 euróig szoktam kölcsönadni,de ezt is inkább olyan barátoknak akikben megbízom.A kölcsönkérést meg utálom.Inkább nem veszek meg valamit,de nem kérek senkitől kölcsön.13/L
2011. ápr. 11. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Én csak 1-2 embernek adok kölcsön,akár pénzt,akár mást.Ők közel állnak hozzám és maximálisan megbízom bennük.Másoknak nem szoktam adni,mert elég sok rossz tapasztalatom volt ezzel.

Kérni meg méginkább utálok,mert ha mondjuk kölcsönkérek valakitől egy tárgyat,folyton azon parázok,hogy elromlik,elveszik stb.

Sajnos ilyen élményem is volt már.Egyszer még suliba jártam és egy ünnepségre mindenkinek ugyanolyan felsőt kellett felvenni.Az egyik osztálytársamnak volt 2 db olyan felsője és az egyiket kölcsönadta nekem.Sajnos anyu összemosta egy sötét farmerral és a sárga felső kék foltos lett.Baromira szégyeltem nevallani a felső gazdájának és ki akartam fizetni,de nem fogadta el.

Azóta soha nem kérek kölcsön senkitől semmit!

2012. febr. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!