Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Irigy vagyok rá mert olyan...

Irigy vagyok rá mert olyan amilyen én soha sem leszek, és olyan dolgokat tesz meg amit én soha sem fogok?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömről van szó. Magáról azt mondja "sas orra van, meg kiálló fogai" de én mégis irigykedve néztem, mert dögös, szexi volt mindig. 15 évesen összejött a vőlegényével, és bár 2-3 alkalommal a srác megcsalta, most jól megvannak. Ugyanaz a végzettségünk (irodavezető) de egyikünk sem tudott elhelyezkedni. Ő és a barátjával kimentek Amerikába. Nekem Amerika mindig egy álom volt: vonzanak a szokások, az autók, az épületek, a berendezések, minden álmom az lenne hogy egyszer kimenjek. De soha sem lesz feleslegben X százezrem/millióm hogy ott utazgassak, kiköltözni meg nem tudnék. Annyira irigy vagyok rá: ő szép, évek óta tartó kapcsolata van, gazdag is lesz, és még akkor álmaim helyein jár/él...
2011. nov. 1. 14:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Ő egy kávézóban pincérnő, és így 300 ezres fizetéseket hallok hogy annyit keres, én meg mehetek árufeltöltőnek max 60-70 ezerért. Múltkor írtam neki szülinapjára emailt és írta, hogy mennyi amerikai/kanadai/svéd/görög haverjuk lett és mennyi gyönyörű helyen jártak már. Pl már most azt tervezik hogy jövő nyáron majd a görög haverjaikhoz mennek majd nyaralni, vagy januárban Kanadába síelni meg ilyenek...
2011. nov. 1. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne mások életét akard élni, hanem vedd kezedbe a sorsodat. Ő mit tett azért, hogy kijusson Amerikába? És TE mit tettél (a rinyáláson kívül)?

Egyébként meg közel sem olyan biztos, hogy az ismerősöd valóban boldog is, ennyi megcsalás után...

2011. nov. 1. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne irigy légy hanem küzdj az álmaidért.. : ) Hidd el sokkal jobban megéri ha teszel valamit azért hogy te is így élj, mintha csak bús szemekkel azt figyeled hogy a másiknak milyen jó... A szépségről meg csak annyit hogy Ő is azt mondja magáról ronda, neked meg Ő a példa kép, hidd el valakinek meg te vagy a példakép..
2011. nov. 1. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

én is voltam irigy másra,de még milyen!de elmúlt.szerintem ha ő ezeket hozta ki magából vagy hogy mondjam,akkor te mással légy boldog!érted mire célzok?

lehet hogy nem.

2011. nov. 1. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!