Hol tudnék (Magyarországon) Polót készíttetni? (lent)
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék mint a superman poló csak D betűvel.2010. okt. 24. 20:02
1/3 anonim válasza:
polomania.hu
Nagyon korrektek, csak ajánlani tudom őket, szívesen segítenek sok mindenben... persze az ábrát neked kell elkészíteni.
Ha rám hallgatsz mindenképp plotternyomással kéred, mert akkor nem lesz tipikus nyomtatott póló hatás, sokkal jobb a minősége és jobban is néz ki.
Ehhez un. vektoros formátumú kép kell, ami max. 3 színből áll. (A Superman logó erre tökéletesen alkalmas) Szerintem ha sima jpg képet küldesz, akkor ők is áttudják konvertálni, de szerintem jobb, ha te csinálod meg, mert az a biztos. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Ez a leghatározottab válasz amit eddig valaha kaptam...
2010. okt. 24. 21:36
3/3 anonim válasza:
Tévedésben vagy! Polót csak Tomcat készít! Ha pólót akarsz, akkor az előttem szóló megválaszolta a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!