Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarországon miért élnek...

Magyarországon miért élnek ilyen rosszul az emberek?

Figyelt kérdés
anyagilag??
2010. okt. 24. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Mihez képest? Egy átlag afgán, vagy átlag nigériai sokkal rosszabb körülmények között él, ahogy a világ lakosságának legalább kétharmada is. Ha úgy jobban tetszik, a pohár félig tele van.

Már csak azon kell dolgozni, hogy tovább haladjunk fölfelé.

2010. okt. 24. 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Mert az ország egyharmada nagyon gazdag, a másik pedig nagyon szegény. Ez a különbség pedig még tovább nő,ahelyett,hogy eltűnne.
2010. okt. 24. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
Mert ez egy Magyar népszokás (kategória!!!)pff LOL hahaha
2010. okt. 24. 16:43
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
nem az ország egyharmada nagyon gazdag hanem kevesebb. és ez a gazdasági fejlődésben keresendő. most nem akarok hülyeséget mondani, de tanultunk vmit gazdtöriből, csak nem emlékszem rá elég pontosan...://
2010. okt. 24. 16:51
 5/10 anonim ***** válasza:

"Magyarországon miért élnek ilyen rosszul az emberek?"

Mihez képest? Van 200 ország, Magyarország kb. a 40. hely körül van életszínvonalban.

2010. okt. 24. 20:41
 6/10 anonim ***** válasza:
En csak azt nem ertem, hogy miert van az, hogy mindenki csak panaszkodik, de kozben az osszes bevasarlokozpont allandoan zsufolasig tele van (tehat nem az orszag 10%-a tud csak vasarolni), egyre tobben terepjaroval jarnak, a Megasztar meg a betelefonalos musorok sokmillios beveteleket generalnak napi szinten. Volt szerencsem egy kisebbsegi csalad mogott sorban allni a multkor. Annyi kajat rendeltek 3 fore nem elvitelre, ami 10 fore is sok lenne. Szerintem nagyon kis kivetellel ez csak panaszkodas. Van ott, amire akarjak. Ami nem feltetlenul egyenlo azzal, hogy arra koltik, amire kell.
2010. okt. 26. 09:56
 7/10 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak:Nem mindenki teheti ezt meg,hogy 10 főre

vásárol kaját 2 helyett...Ilyenek is vannak,persze,de nem hiszem,hogy az országban mindenkinek megy ilyen jól.

Meg én találkoztam olyan emberekkel,akik ki vannak akadva,hogy itt nem találnak munkát,vagy ha mégis,rengeteget kell dolgozni kevés pénzért.Az egyik ismerősöm például nemrég ment ki dolgozni Németországba,hogy el tudja tartani a családját.

2010. okt. 27. 16:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok: epp azt mondom, hogy a romak, akik a sorban allnak a segelyert, ilyenre koltenek. Meg erdekes, hogy szolira, mukoromre, cigire, jatekgepre, piara van penz, masra meg nem. Nagyon sok ember igy van ezzel Magyarorszagon...akkor meg nem kell panaszkodni, mert ez az o dontesuk. Tisztelet a kivetelnek, de nekem pl. az osszes penzugyeirol panaszkodo ismerosom es rokonom vagy jatekgepezik vagy iszik vagy megveszi a 15 ezer Ft-os koncertjegyet, aztan megall a tudomany, ha egy szamlara 3 ezret be kell fizetni.
2010. nov. 1. 04:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Ja,igen értem.Hát szomorú,hogy így viselkednek az emberek.

Mindig pont azok panaszkodnak,akik minden hülyeségre elszórják a pénzt!Akiknek meg tényleg fontos dolgokra kéne(pl:kaja,lakásfenntartás,rezsi,ruha...stb.)annak meg nincs.

2010. nov. 1. 09:45
 10/10 anonim ***** válasza:
En azt latom, hogy akik a panaszkodas helyett normalisan dolgoznak es probalnak takarekoskodni, egyrol a kettore tudnak lepni elobb-utobb. Az, aki a panaszkodasra es irigykedesre fecserli az idejet, nem jut sehova. Senkinek nincs hatalmas fizetese (marmint az atlagemberek koreben), megis hatalmas kulonbseg van akozott, ahogy az emberek viselkednek es koltenek. Pl. a szuleimet is sokan irigylik, most mar oregsegukre tenyleg nagyon jol allnak anyagilag, de azt a sok irigy nem nezi, hogy ahhoz, hogy ezt elerjek 2 munkahelye volt mindkettonek evtizedekig es mellette meg foldeken is dolgoztak. Amikor ok a foldeken kint dolgoztak, szedtek a borsot, babot a nagy melegben, masok nevettek oket, most meg ok irigykednek. Sokaknak budos a munka, de a penz az kellene...
2010. nov. 1. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!