Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Történt már valakivel, valami...

Történt már valakivel, valami jó az elmúlt három napban?

Figyelt kérdés
2009. jan. 3. 22:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy érzem magam, mint akit az égig emeltek aztán jól hátba támadtak, magára hagytak és hagyták lezuhanni (sőt letaszították), hogy darabokra törjön...

Azt hittem végre lesz egy jó évem, és megtérül amit a családomért tettem, már örültem, hogy meglepő fordulat következik. De egyre rosszabb minden :( legszívesebben meghalnék.

Pedig eddig reméltem, hogy ez lesz az az év amit sosem felejtek el. Mondjuk a rossz dolgokra is emlékezhet az ember... :(

De örülök, hogy mással jó dolgok történnek. Őszintén nem értem, velem miért nem.

2009. jan. 4. 09:52
 12/12 anonim ***** válasza:
55%
Mivel a kérdés a "jó" dologról szólt, én leírtam azt az 1-et, ami tényleg igazán jó volt (a fogászat). Emellett történtek rossz dolgok is, kezdve azzal, hogy a szüleim még mindig minden nap sokat veszekednek, öcsém elszorította a csuklómat és megszakadt benne egy hajszálér, meg kenegetni kell, mert fáj és zúzódott ott valami, mert mertem jelezni neki, hogy anyuval meg velem nem kéne pimasznak lennie, amikor jogosan szólunk, és továbbra is minden reggel a szüleim veszekedése az "ébresztő". De a kérdés nem ezekről szólt. Biztos mással is történt legalább 1 jó, amit említeni tudna. Nekem ez az év is úgy folytatódott (eddig), ahogy az előző befejeződött és egész évben eltelt, de a tömérdek rossz között ezt az 1 jót mégis meg tudtam látni, és ennek az 1-nek is úgy tudok örülni, mint ha semmi rossz nem történt volna.
2009. jan. 4. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!