Mi visz rá 1 fiatal lányt, hogy így elrondítsa magát, ilyen társaságba keveredjen? Kép lent
Rossz családi háttér (szerethiány, gyerekkel való beszélgetés, törődés hiánya, szülők alkoholizmusa..stb.) befolyásolható, gyenge személyiség.
Gyerekek. Ez nem stílus, az ilyenek a gödör lemélyén csücsülnek, csak ő maguk se tudják. Attól, hogy rocker valaki még nem feltétlenül vedel ilyen igénytelen tróger közösségben mint ez a kislány.
Ne beszélj egy olyan társaságról amiről nem tudsz semmit.Az a bajod mint a legtöbb embernek.Felszínes vagy!!!Minden ami más az nektek már rossz.Nem minden punk egy alkoholista, kannás bort vedelő, drogos.Igénytelenek vannak a diszkósok között is.Ne általánosíts!!Én is punk voltam, és a lelkem mélyén az is maradok örökre.De!Soha nem voltam igénytelen.
Te nem, hogy logikusan nem gondolkodsz, gondolkodni sem gondolkodsz. Felszínes, sznob sz*rjankó vagy, aki kötekedni jár ide.
Vegyél pizsamát, és alukáljál; ősbarom!
Szerintem vad, csinos lány:) Sokkal jobb, mint egy plázap.csa:) mellesleg a tinik 90%-a ugyanígy vedel, tehát ez lényegtelen.
Ami ráveszi: a divat, a sablonos emberek, kötöttségek utálata, a lázadás, az, hogy a saját útját akarja járni, és lesz/rja, hogy mások mit gondolnak a kinézetéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!