Mi visz rá 1 fiatal lányt, hogy így elrondítsa magát, ilyen társaságba keveredjen? Kép lent
Hajjaj rám is desokan mondták már h "ennek vmi nincs a helyén"
Én ugyan nem vagyok punk. semmiféle műfajba nem tudnak ruházatilag behatárolni. Nálam a piercingekre mondják h minek ennyi. minek a nagy lyuk a füledre stb.
Engem nem izgat a másik ember véleménye. Pont ma reggel megnéztem 1csinos fiatal csajt hát nem megkérdezte h szabad-e a hely? 1általán nem úgy tekintett rám mint 1 ápolatlan emberre. sőt. ő maga ült mellém elég közel.
Megjegyzem nem tudom mirefel szóljátok meg az igényes(nem ragasztózó és higitózó csöves emberekre gondolok) szerhasználókat. Némeik különb mint a józan ember. Ezt tartsátok szem előtt. Nekem sok haverom van akik minden 2-3.nap rítus szerűen használ vmi könnyű szert. Mégis adnak magukra értelmesek.
18/F
Az, hogy valakinek piercingjei vannak, egy dolog. Bár nem a stílusom, de jól tud kinézni. Nem igénytelenség.
Az azonban mi az, ha nem igénytelenség, hogy ilyen "szobában" vedelik koszos ruhában a kevert tablettást...? :S
awh... mindegy :)
sztereotíp vagy, felszínes, és még értetlen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!