Hogy képes a magyar ember ennyire gyűlölni hazáját? Miért nem veszi figyelembe a valódi értékeket? (A tájak, a nyelv, a szatirisztikus magyar életnézete és szatirisztikus humora stb.)
Félreértés ne essék, politikai nézettől és beállítottságtól függetlenül írom kérdésem. Szerintem sincs messze minden rendben se a gazdasággal, se a kormánnyal. Sok ember életét nehezebbé, rosszabbik esetben élhetettlenné tette sajnos. Viszont én személy szerint nem tudom meggyűlölni ezért a hazámat, maximum a vezetőséget (ami egyébként teljesen érthető). Tisztában vagyok azzal is, hogy megélhetőségünk és mindennapi életünk is függ az ország vezetésétől és gazdaságától, ámbár mégis úgy gondolom ettől teljesen függetlenül, hogy gyönyörű helyen élünk, csodálatos, változatos és kifejező nyelvvel, és azért valljuk be, akármilyen hátrányos helyzetben van kishazánk gazdaságilag, nem ez fogja meghatározni hogy hegyeink, domjaink hogy zöldülnek, domborulnak, nem ez fogja elrontani nyelvünk különlegességét. Képes vagyok többek között ezen felsorolt okok miatt hazaszeretetet táplálni kishazánk iránt. Nem O.V.-t, és nem is a kormányt kell szeretni, hanem az országodat, a hazádat.
Ám mégis azt veszem legtöbbször észre, hogy sokan gyűlölik Mo.-t, ócsárolják, figyelmen kívűl hagyva a fentebb említetteket. Szerintem ti is több negatívumot hallotok otthonunkról, mint pozitívumot.
Véleményem szerint túlsagosan elvakítja polgártársainkat a vezetőségünk döntéseinek gyűlőlete, miközben szerintem mégsem élünk olyan helyen, ami ennyi gyűlöletet érdemel kizárólag a kormányunk baklövései miatt. Nektek mi a véleményetek? Ennyire meg lehet gyűlőlni ezt az országot kizárólag a "fejesek" ballépései miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!