Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy képes a magyar ember...

Hogy képes a magyar ember ennyire gyűlölni hazáját? Miért nem veszi figyelembe a valódi értékeket? (A tájak, a nyelv, a szatirisztikus magyar életnézete és szatirisztikus humora stb.)

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, politikai nézettől és beállítottságtól függetlenül írom kérdésem. Szerintem sincs messze minden rendben se a gazdasággal, se a kormánnyal. Sok ember életét nehezebbé, rosszabbik esetben élhetettlenné tette sajnos. Viszont én személy szerint nem tudom meggyűlölni ezért a hazámat, maximum a vezetőséget (ami egyébként teljesen érthető). Tisztában vagyok azzal is, hogy megélhetőségünk és mindennapi életünk is függ az ország vezetésétől és gazdaságától, ámbár mégis úgy gondolom ettől teljesen függetlenül, hogy gyönyörű helyen élünk, csodálatos, változatos és kifejező nyelvvel, és azért valljuk be, akármilyen hátrányos helyzetben van kishazánk gazdaságilag, nem ez fogja meghatározni hogy hegyeink, domjaink hogy zöldülnek, domborulnak, nem ez fogja elrontani nyelvünk különlegességét. Képes vagyok többek között ezen felsorolt okok miatt hazaszeretetet táplálni kishazánk iránt. Nem O.V.-t, és nem is a kormányt kell szeretni, hanem az országodat, a hazádat.

Ám mégis azt veszem legtöbbször észre, hogy sokan gyűlölik Mo.-t, ócsárolják, figyelmen kívűl hagyva a fentebb említetteket. Szerintem ti is több negatívumot hallotok otthonunkról, mint pozitívumot.

Véleményem szerint túlsagosan elvakítja polgártársainkat a vezetőségünk döntéseinek gyűlőlete, miközben szerintem mégsem élünk olyan helyen, ami ennyi gyűlöletet érdemel kizárólag a kormányunk baklövései miatt. Nektek mi a véleményetek? Ennyire meg lehet gyűlőlni ezt az országot kizárólag a "fejesek" ballépései miatt?

2023. okt. 4. 18:01
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
7%

Normális emberek elmennek szavazni a Fideszre.

Szegény gonosz elvakult trollok meg csak kínlódnak itt is, meg a Face leszarom book oldalakon is.

Jól van ez így.

Takarodjatok külföldre!

Semmi szükség itt gonosz ostoba rongy majomemberekre!

Majd lesz nyugdíj, megoldjuk másképp, de nem kell a szaros pénzetek.

Takarodjatok!

Szemét trollok!

Takarodjatok!

Szemét trollok!

Takarodjatok!

Szemét trollok!

Takarodjatok!

Szemét trollok!

Takarodjatok!

Szemét trollok!

2023. okt. 7. 22:44
 22/41 anonim ***** válasza:
66%
Lenyugodnál Balkáni fehérnépség. Nem kénne bevezetni az államkapitalizta oligarchiát, mert a gulyás kommunizmustól betéptél a Városligetben Nemzeti Bolshevik vonulás után.
2023. okt. 8. 09:40
 23/41 anonim ***** válasza:
8%
Magyarország nem balkán.
2023. okt. 8. 09:47
 24/41 anonim ***** válasza:
91%
Korrupciós taktikákban nincs különbség.
2023. okt. 8. 10:12
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Attol meg, hogy lepontoztok nem balkan orszag😅😅
2023. okt. 8. 19:58
 26/41 anonim ***** válasza:
0%

22.

Ha ezt nekem írtad (21. voltam) akkor csak megerősítesz.

Agy: zavaros.

Értelmező képesség: nincs.

Ilyenekre semmi szükség Magyarországon.

Takarodjatok külföldre!

Takarodjatok külföldre!

Takarodjatok külföldre!

2023. okt. 8. 21:07
 27/41 A kérdező kommentje:

Kedves 15-ös, egy szóval sem mondtam hogy nem tisztelem az őseimet, sem azt hogy nem tisztelem az ország történelmét és múltját. Az hogy nem soroltam fel az indokok között a kérdésemben, nem azt jelenti már egyből h lesz*rom őket.

De azért ítélkezni, és azonnal elküldeni a k*rva anyj*ba a másikat mégis könnyebb mint gondolkozni. Én tőlem undorodsz? Mégis sokkal nagyobbat csalódni a te válaszodban és hozzáállásodban, mint az én kérdésem bármelyik pontjában.

Egyszerűen csak egy kérdést tettem fel. Mindenféle kiakadás elkerülése végett.

Mindenesetre köszönöm "intelligens" válaszod! :)

2023. okt. 9. 00:08
 28/41 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es, fel volt tüntetve a leírasban a következő részlet:

"politikai nézettől és beállítottságtól függetlenül írom kérdésem."

Szóóval nem értem hogy is jött neked most ez az agymosásos rész. :D

2023. okt. 9. 00:15
 29/41 anonim ***** válasza:

29.

"En bloc" francia kifejezés, ezt sem tudod leírni, mert annyira buta vagy, hogy szinte fájhat neked. Ilyen akarnak okoskodni. Csak nem sikerül sajnos.

2023. okt. 19. 21:35
 30/41 anonim ***** válasza:
Vagyis "ilyenek akarnak okoskodni", illetve közben törölték a személyeskedő 29. beírást, amire reagáltam.
2023. okt. 19. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!