A könyvem főhőse Jack meleg elég csajos túlságosan az vagy enyhítsem?
#19: Igen tudom, hogy már vannak olyan vámpírok, akik nem halottak, hanem élők, viszont ez esetben ezt nem tudtam, azért kérdeztem, hogy hogyan lehetséges, mert ez nem derült ki.
Amúgy ez a sztori az elmondottak alapján kész katyvasznak, hangzik, szóval teljesen mindegy, hogy mennyire lesz csajos a férfi karaktered. 🤷🏻♀️
Bármilyen szart kiadnak, ha állod a költségeket.
Csak a lektor fog infarktust kapni, hogy újra kell írnia az egész könyvet nulláról.
Hát ha milliói vannak valakinek, hogy magankiadásba kiadják, akkor sok sikert kívánok neki.
Nem akarok bunkó lenne, de ahogyan leírtad, így a lektor és szerkesztősokat fog szenvedni. Viszont írtad, hogy wattpadra szánod... Akkor most hogyan is van? Mármint van, hogy fent lehet watty-n is a mű, de az nagyon ritka, és véleményem szerint így nem lenne érdemes kiadni. ÉS ha normál kiadásba gondolkozol, avagy csak egy bizonyos összeget kapsz a kiadótól havonta, akkor fixen nem lehet fent a neten a sztorid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!