A könyvem főhőse Jack meleg elég csajos túlságosan az vagy enyhítsem?
Már csak azért is...
A vámpírok, hogyan tudnak szülni, ha elvileg halottak?
Mármint oké, én is vámpírokról írok, de csak így random nem mondom, hogy képesek szülni/termékenyíteni, hanem meg van magyarázva.
De tényleg nem akarok kötekedni -- hanem segíteni --, viszont a hozzászólásaid alapján a helyírást és a mondat alkotásokat se ártana átnézni.
A 14es vagyok.
TE hoztad fel, hogy interszexuálisok, és nem azt mondtam, hogy ilyen nem létezik, hanem azt, hogy rohadtul nem úgy működik, ahogy te azt gondolod. Lehet, hogy fantasyt írsz, de ha valós elemeket is viszel bele, akkor bezony azoknak utána kell nézni. Én is használok ilyeneket fantasyba, és ne haragudj, de a tájékozatlanságra nem válasz az, hogy "de ez fantasy". Legalább egy Wikipédia cikket olvass el, könyörgöm, mert ez borzalom.
Nem mellesleg, te tereled a témát a saját kérdésedről, majd másoknak anyázol, amiért reagálnak arra, amit írsz. Nem mellesleg megjegyzem, hogy abszolút feleslegesen, mert senki nem kérdezte az általad kiadott infókat, csak te úgy gondoltad, leírod őket, pedig se a kérdéshez, se a válaszokhoz nincs közük.
Meg #16: nem minden vámpír halott. Sokan formálják át az ilyen régebben kitalált mítikus lényeket, hogy újat tudjanak alkotni velük. Nekem is vannak olyan vámpírjaim, akik nem haltak meg, amikor átváltoztak, úgyhogy ez pont nem releváns kritika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!