Miért ilyen hálátlanok az emberek? én vagyok a rossz ember?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:04
nem 3 hétig lógott hanem 3 hete (!) volt utoljára szabadságon
Érdekes a kérdésed. Nem vagy rossz ember! A legutolsó esetben kimondottan neked adok igazat, beteg gyerek ide-vagy oda, nem vagy szeretetszolgálat, és nem vagy köteles munkát adni egy link alaknak. Ha nem végzi el a munkát, akkor mehet!
A másik két eset viszont nem ilyen egyszerű. Ehhez jobban kellene ismernünk a körülményeket és a szóban forgó munkavállalókat. Így, ennyi info alapján viszont azt mondom, semmi közöd hozzá, hogy miért veszik ki a szabadságukat. Egyrészt joguk van hozzá, másrészt a magánügyük. Semmi közöd nincsen hozzá, hogy orvoshoz megy-e a lábával, vagy nem. valószínűleg nem is ez volt a problémája, de ez lényegtelen. Én is maradtam már azért itthon, mert nagyon erős volt a menstruációm, és bizony nem kötöttem senki orrára az okát... Az építkezéssel kapcsolatban meg eszedbe sem jutott, hogy a férj csinálja a munkát? Mondjuk mert nem akarnak másnak fizetni? Gondolom nem volt egyszerre 10 ember szabin.
Egyébként lehet érdemes lenne tartanod egy gyűlést, és elmondani a szabadságolás feltételeit, hogy később ne legyenek ebből gondok. Lehet hogy csak kóstolgatnak, hisz nemrég lettél főnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!