Lehetnék Kpop idol?
Már kicsi korom óta az az álmom,hogy egy Idol legyek. Mivel anyukám Dél-Koreai így én is az vagyok félig,és Koreainak is nézek ki,illetve a nyelvet is beszélem!
Nagyon jól táncolok és éneklek,van a sulimban 1 koreai barátnőm,és neki is ez a véleménye. Egyébként modern táncoltam régen,most pedig Hip Hop táncolok. A suliban pedig kórusos vagyok,de magán énektanárhoz is fogok járni. Btw jártam már Koreában a tavalyi nyár folyamán,és imádtam! Mit gondoltok,sikerülhet?
Még egyenlőre nem tudom,hogy melyik ügynökséggel szeretnék leszerződni.Nagyon sok kedvenc bandám van,pl:Skz,Newjeans,Itzy,Ive,Twice,Bp,Enhypen és még sorolhatnám,de a példaképem Wonyoung és Danielle:)
Azthiszem 2 éves lehettem,amikor a szüleimmel Magyarországra költöztünk,mert apukám visszavágyott. Azóta 2x találkoztam a nagyszüleimmel (anyukám szüleivel) 2018-ban amikor meglátogattak minket karácsonykor(mármint nálunk voltak 3-4hetet) utoljára pedig tavaly nyáron láttam őket,amikor mi mentünk hozzájuk. A többi rokonaimat anya felől pedig nem ismerem/ismertem. A dédszüleim már nem élnek,anyukámnak meg nincs testvére. A többi rokonnal meg anyukám sem tartja a kapcsolatot,inkább apukám felől vannak rokonjaim.
Sok sikert neked és a barátnődnek!<3

Teljesen random választanak
Van aki szar hanggal tanctudas nélkül az lett
Van aki meg tehetséggel sem
Az addotságaid jók viszont a K-pop idolság ennél sokkal több gyönyörünek Kell lenned tökéletes testel és a koreai szépség szabványok legalább 85 százalékának megkell felelned a gyakornokokat kis kényelmetlen lakásokban szálásoljàk el 6-8 asával és van hogy ágyuk sincsen. A válogatáson több száz vagy akár ezer ember közul válogatnak.ha kiválasztottak szerencsével rögtön csatlakozhatsz egy bandához vagy szólóistának mész.Ez persze nem te döntöd el.Ha gyakornoknak tesznek harcolnod Kell másokkal hogy fix helyett kapj egy bandában.Van hot balaji nem bírja eat a nyomást és öngyilkos lesz.Ha belerültél egy bandába és debütálni fogtok akkor SEM pihenhetsz.A lányoknak körülbelül 55-50 kg alá Kell kerülniük.Ez apart az idöallat persze +a ki választástól)iskolába jársz utána pedig Este pedig 10-11 ig gyakorolsz.Ezekért persze nem fizetnek Luxust és pénzt csak azután kapsz miután fissza fizetödött a pénzük.Van olyan is hogy nem lehet telefonod . Vagy nem mehetsz ki az utszára.
Ha ext mind bírod akkor lehetsz K-pop idol.+1dolog nem muszáj koreainak lenned ahoz hogy K-pop idol legyél.Elég ha beszéled a nyelvet.

Gyonyorunek kell lenned
Ne haragudj szívem de az idolok minimum 80 százaléka kva messze van a gyönyörűtől meg műtétek után is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!