Lehetnék Kpop idol?
Már kicsi korom óta az az álmom,hogy egy Idol legyek. Mivel anyukám Dél-Koreai így én is az vagyok félig,és Koreainak is nézek ki,illetve a nyelvet is beszélem!
Nagyon jól táncolok és éneklek,van a sulimban 1 koreai barátnőm,és neki is ez a véleménye. Egyébként modern táncoltam régen,most pedig Hip Hop táncolok. A suliban pedig kórusos vagyok,de magán énektanárhoz is fogok járni. Btw jártam már Koreában a tavalyi nyár folyamán,és imádtam! Mit gondoltok,sikerülhet?
Ha ez mind igaz, igen, így van esélyed.
Végre valaki, aki reálisan látja a esélyeit.
Viszont: ha már kb. másfél évtizede élsz, hogyhogy csak tavaly nyáron jártál először Dél-Koreában, ha anyukád onnan származik? Nincsenek nagyszüleid / egyéb rokonaim ott?
Senkit sem szabad diszkriminálni etnikai hovatartozása miatt ✌️
Ki beszél itt diszkriminációról?
#10 Ezekszerint félreértettük egymást.Szeretem Lee Ji Eunt, munkássága rengeteg komoly értéket hordoz számomra. :)
" Azok énekelnek k-popot, akiknek ilyen szar hangjuk van."
véleményem szerint gyönyörű hangja van, alapjában véve jól is tudja használni.
Azért vitathatatlan, hogy abban, amit én belinkeltem, messze szebb hangja van a lánynak. És igazából, ha megnézed, az ehhez hasonló lányok 90%-ának jobb hangja van, mint a k-pop sztároknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!