Lehetnék Kpop idol?
Már kicsi korom óta az az álmom,hogy egy Idol legyek. Mivel anyukám Dél-Koreai így én is az vagyok félig,és Koreainak is nézek ki,illetve a nyelvet is beszélem!
Nagyon jól táncolok és éneklek,van a sulimban 1 koreai barátnőm,és neki is ez a véleménye. Egyébként modern táncoltam régen,most pedig Hip Hop táncolok. A suliban pedig kórusos vagyok,de magán énektanárhoz is fogok járni. Btw jártam már Koreában a tavalyi nyár folyamán,és imádtam! Mit gondoltok,sikerülhet?
#20 20 Értem, mire gondolsz. Talán azért, mert egy bálvány nem csak énekes.( pl. az énekes, a rapper, a táncos
szerepköre képezi egy Kpop idol aktuális repertoárjának gerincét).
Sok ilyen csaj megy hozzád,
Hogy jól körbe rajongják a nagy bálványt
Szánalmas...
De tényleg, ugye nem
gondolod, hogy ilyen csaj vagyok?
De tényleg nem?
Ugye tudod, hogy az ügynökségek NEM hagyják, hogy felkészületlenül debütáljanak az üvegbeülők? Ebben benne van az is, hogy megtanítják őket jól guggolni, üvölteni, seggből üveget kiszedni, vérezni, kamerát kezelni. Ja és többet vérzik a seggük, mint neked, vagyis túlhajszolják magukat néha, ami depresszióval jár! Én ezzel arra szerettem volna rámutatni, hogy 1: sokkal többet dolgoznak, mint te, 2: inkább tiszteljed őket! Nem azt mondom, hogy muszáj nézni őket, ahogy üvegbe ülnek, de hogyha nem is nézed őket, legalább tiszteld őket, mert megérdemlik!
Ugye tudod, hogy az ügynökségek NEM hagyják, hogy felkészületlenül debütáljanak a darkwebes hóhérok? Ebben benne van az is, hogy megtanítják őket jól fűrészelni, fojtogatni, vért inni, baltát és guillotine-t használni. Ja és többet szexelnek hullákkal, mint te, vagyis túlhajszolják magukat néha, ami depresszióval jár! Én ezzel arra szerettem volna rámutatni, hogy 1: sokkal többet dolgoznak, mint te, 2: inkább tiszteljed őket! Nem azt mondom, hogy muszáj maszturbálni rájuk, de hogyha nem is maszturbálsz rájuk, legalább tiszteld őket, mert megérdemlik!
Ugye tudod, hogy az ügynökségek NEM hagyják, hogy felkészületlenül debütáljanak a korrupt politikusok? Ebben benne van az is, hogy megtanítják őket jól lopni, hazudni, rosszul érvelni, sajtó elől menekülni, ereszcsatornán mászni, yachton k*rvázni és illegális tartalmakat birtokolni. Ja és többet vannak nyaralni, mint te, vagyis túlhajszolják magukat néha, ami depresszióval jár! Én ezzel arra szerettem volna rámutatni, hogy 1: sokkal többet dolgoznak, mint te, 2: inkább tiszteljed őket! Nem azt mondom, hogy muszáj imádkozni hozzájuk, de hogyha nem is imádkozol hozzájuk, legalább tiszteld őket, mert megérdemlik!
Az előbbi három példában azt akartam bemutatni, hogy csupán a kemény munkáért nem kell tisztelni valakit. A sorozatgyilkosokat sem tiszteli senki, pedig milyen keményen dolgoznak már, hogy ne kapják el őket. Vagy te talán tiszteled a sorozatgyilkosokat? Akkor? Attól, hogy valamit nehezen érsz el, az a valami még nem lesz jó, erkölcsös és tisztelendő dolog. Érted?
Én azért írtam azt amit írtam, mert ÉVEKEN ÁT dolgoznak. A sorozatgyilkosok meg csak:
Hmmm.... Mi legyek? Mérnök? Nem! Szakács? Ááá nem! Sorozatgyilkos? Igen! Ez tökéletes nekem, mert úgysem szeretem az embereket. Akkor megölhetem legalább őket.
Érted? Vagyis az idolokat attól, hogy nem hallgatod legalább tiszteld meg őket azzal, hogy nem írsz róluk olyat, hogy nem írsz olyanokat róluk, hogy b*zi, meg ilyenek! Rendben?
Mert a korrupt politikusok nem? Őket is tisztelni kéne?
Te is olyan ember vagy, aki szerint a minőség bármilyen kapcsolatban áll a népszerűséggel? Mert akkor nincs több kérdésem. Igazából van. Nem tartod szánalmasnak, hogy amikor megtaláltam és megmutattam érved gyenge pontját, ahelyett, hogy próbálnád magyarázni magad, kihátrálsz az érvelés mögül. De persze előtte még teszel egy ilyen nonszensz állítást a népszerűség és a minőség viszonyáról. Tudtad, hogy jelenleg is többen hallgatnak ariana grande-t, mint Beethovent? Akkor ariana grande jobb, mint Beethoven? És vajon ha elmész egy kkk-s gyűlésre és érvekkel alátámasztod, hogy miért nem kéne megölni a négereket, népszerű leszel?
Persze gyávaságodból adódóan ezekre a kérdésekre sem fogsz válaszolni, de azért itt hagyom, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!