Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy barátnőm utánoz, mit...

Egy barátnőm utánoz, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez elég ovisan hangzik, de így van! És nem csak utánoz, de ő aratja le a babérokat! pl találok 1 tök jó számot, elmondom neki, másnap már az a csengőhangja és mindenki neki mondja, hogy milyen jó szám! Vagy kitalálom mit kérek szülinapomra, ő is azt kér, de neki elöbb van, szóval ez már olyan, mintha én utánoznám őt! Már tényleg kezd idegesíteni, de nem akarom megbántani!
2009. jan. 1. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan beszélj vele, mert ha "ellopja" az ötleteidet és utána azzal arat babérokat akkor nem is igazán barát! Ha Ő meg tud bántani azzal, hogy lenyúlja az ötleteidet és utána sajátjaként állítja be akkor nyugodtan meg mondhatod neki a véleményedet.

Ha esetleg nincs saját stílusa a barátnődnek és azért csinálja ezt akkor ajánld fel a segítséged, hogy megtaláljátok a hozzá legjobban illőt és akkor már nem fog a Te ötleteid után lesni.

2009. jan. 1. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Háát talán ne mondd el neki azon ötleteid, amivel a saját népszerüséged akarod növelni. Akkor ugyanis nem fogja ellopni.
2009. jan. 1. 12:58
 3/9 A kérdező kommentje:
De azt nem lehet, hogy semmit sem mondok el neki..és sosem tudom mit fog lemásolni...
2009. jan. 1. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbálj kitalálni, iszonyú gáz ciki dolgokat, háhta másolja azokat is, és ő ég be vele::):):) Ez ugyanolyan dedós gyerekes megoldás, mint az ő viselkedése. Tudod, mindenkit a saját fegyverével... Vagy esetleg ne barátkozz vele..
2009. jan. 1. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Csak tipp: kb. 14 éves vagy. Kis taknyos p.öcs. Bocsánat, punci.
2009. jan. 1. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
70%
Miért nem tudnak egyesek a kérdésre válaszolni? Miért kell ilyen nagyon "szellemes" "választ" adni?! És akkor kérdezzük meg ki is a kis p.cs? vagy p.nci?
2009. jan. 1. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem is votl egy haverom aki ezt csinalta.. sot, egy ido utan ugy talalta, mintha az o agyabol pattant volna ki.. a cerna ott szakadt el, amikor nekem is.

meg azok a sztorik, amik velem estek meg, ugy talalta, mintha vele.. en elkuldtem pszihologushoz mert onertekelesi gondokra utal..aztan kezdtem neki nem elmondani dolgokat, vagy csak keveset..

igazabol az a rossz, hogy en lettem a fixa ideaja, ami engem erzelmileg leszivott, ot meg a depresszioba taszitotta a tudat, hogy sose lesz olyan "jo", mint en.

az utolso par ev már szenvedes volt, mondtam, hogy nyugodtan utanozzon, csak hagyjon beken.. ugyhogy 15 evi "baratsagot" szepen megszakitottam teljesen.. azota neki nincs elete gyakorlatilag, mert az enyemen "élősködött".

en azt mondom, hogy ulj le vele, szepen beszeld meg vele, mert ez nem normalis, es ne hagyd, hogy elfajuljon a helyzet, segits neki megtalalni önmagat. légy egyenes, oszinte. persze eloszor tagadni fog, es rosszul fog neki esni, de hidd el, hogy az ő érdeke is!

2009. jan. 1. 15:48
 8/9 A kérdező kommentje:
de már megint csinálja. És ráadásul ugye én szeretnék egyedi lenni, tehát ha ő mondja hogy ő is olyat akar, akkor én már nem, és így minden ötletem az övé lesz! De tényleg nemakarom megbántani, és tudom, hogy megsértődne!
2009. jan. 8. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:
grttrt
2011. jan. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!