Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Miért ilyen...

Mit csináljak? Miért ilyen velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

16/L

Egyik barátnőm mostanában elég furcsa. Msn-en tök jól elbeszélgetünk, mintha semmi gond nem lenne, minden tök jó, de suliban meg csak reggel kapok két puszit, meg suli végén és ennyi. Egész nap szinte tudomást sem vesz rólam. Múltkor már mondtam neki, hogy úgy érzem, mintha már nem kellenék neki, de ő tagadta, hogy így lenne. De többet már nem akarok neki szólni, mert félek, hogy akkor már csak kényszerből foglalkozna velem=/

Mégis mit csináljak vele?

2011. máj. 11. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Szamár a ló helyett.
2011. máj. 11. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Szomorú, de az elsőnek igaza van!
2011. máj. 11. 18:37
 3/6 A kérdező kommentje:

=/

Tehát felesleges bármit is tennem?=(

2011. máj. 11. 18:47
 4/6 anonim válasza:
Több oka is lehet annak, hogy így viselkedik. Csak veled ilyen vagy másokkal is??? Mert, ha csak veled, akkor az is lehet, hogy már nem szeretne annyira barátkozni, csak téged sem akar megbántani....de akkor msn-en miért beszél veled???...hát nem tudom....Szerintem dumáld meg vele, de ne úgy, hogy úgy érzed, hogy nem foglalkozik veled, hanem, hogy hé mostnában olyan furán viselkedsz, valami baj van? vagy valakit kérj meg, aki közel ákk hozzá, hogy ő kérdezzen rá, hátha neki elmondja. Az utóbbi nem a legtisztességesebb módszer, de a cél szentesíti az ezközt:P
2011. máj. 11. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Hanyagold picit,és figyeld meg miért keres majd,azért mert szeretne veled lenni,vagy mert kell neki valami(érdek).És vond le a következtetést,de semmi esetre se fuss teli szekér után,és ne hagyd hogy mások használjanak,aztán eldobjanak.
2011. máj. 11. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy ez csak átmeneti. Sokszor vagyunk úgy, hogy bizonyos időszakokat élünk, egyesektől eltávolodunk,másokhoz közelebb kerülünk. Szerintem ne nagyon csinálj semmit, várj. Lehet, hogy hamarosan újra keresni kezdi a társaságodat, de ha ez túl sokáig (egy hónapnál tovább) tart, akkor barátkozz másokkal. Ne rontsd el vele a viszonyt, sokkal nehezebb úgy elölről kezdeni. Persze ezt neked kell eldöntened, csak egy tipp volt. :)
2011. máj. 11. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!