Esélytelen lenne megpróbálni felelősségre vonni egy rendőrök által elkövetett súlyos bűncselekményt,ahol az ismerősöm volt az áldozat?
Figyelt kérdés
Törént,hogy egy kisebb városban megállították és igazoltatták az ismerősöm,aki igaz rühelli a Policiat,de megtette a kötelességét és igazolni tudta magát. A probléma az volt,hogy dohányzott egy buszmegállóban,ahol tilos. Pénzbűntetés járna érte normális körülmények között. Nem volt hajlandó eldobni a cigit,elszívta. Megvárták azt az 1 percet. Ekkor már felírták az adatokat,visszakapta a személyigazolványt. Ilyenkor már jó 8-10 perce nem hagyták őt békén,engem igen,én odébb mentem,nem szóltam bele. Az ismerősöm érthetően azt mondta,húzzatok a f@szba Beültették hátulra,kivitték egy elhagyatott helyre valahova a város határába,levetkőztették mezitlenre és ott hagyták. Ez két k@csög,régi janinak számítanak,már 15-18 éve minimum rendőrök. Nincs pénz megfelelő ügyvédre.2023. máj. 5. 17:54
1/6 anonim válasza:
Hát most hogyan zokogjak? A zsaruk úgy tűnik, nem csípik aki ilyan gyagyás módon kötekszik velük. Ingyen lett volna 5 percre befogni a száját, de az nem volt jó.
2/6 A kérdező kommentje:
Senki nem zokog. Azt akarták,hogy támadjon,úgy lett volna valami amivel meglehet gyanusitani aztan mehet a basziba. Hát volt annyi esze,hogy nem támadott.
2023. máj. 5. 23:12
3/6 anonim válasza:
Mondjuk a húzzatok a faszba nem éppen egy együttműködő magatartás. A zsaruk szerintem szellemesen jártak el, ha jól elverik, azt sem tudná bizonyítani. Örülhet, hogy ennyivel megúszta.
5/6 A kérdező kommentje:
Magyarban
2023. szept. 28. 10:18
6/6 anonim válasza:
A mai világban ez valahogy nehezen kivitelezhető. Először is nem írják fel az adatokat, hanem on-line ellenőrzik, azután adják vissza a személyit. Ennek már nyoma van. Aztán kamerák mindenfelé vannak. A rádióban, a kocsiban nyomkövető. A járőrútvonalat nem hagyhatják, el, csak ha rádión lejelentik. Ráadásul mindenkinek kamerás mobilja van már, bárki felveheti, amit csinálnak. ennyi kockázatot nem vállalnak egy poénért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!