Kiakar készíteni egy csaj, mit tegyek?
Volt egy csaj akivel együtt voltam 1 évig, és összes titkom elmondtam neki, ( volt egy pár durva is ) és 1,5 hónapja szakítottunk, majd én bepróbálkoztam másnál, valentin napra is vettem neki rózsát, és a volt barátnőm meg ráírt a csajra, és az összes titkomat elárulta neki, és ezzel kiábrándult belőlem, és most már semmi esélyem nála, és írta is, hogy ezt fogja csinálni mindvégig, mert "megakar védeni tőlem mindenkit", és folyamatosan azzal jön, hogy ő az áldozat, én készítettem ki őt, mert szakítottam vele, és egy csomószor túladagolta a nyugtatót "miattam", és került kórházba is, pedig a szakításunkat csak miatta történt, ő cseszte el a kapcsulatunkat.
és most nem tudok senkinél se bepróbálkozni, mert mindenkivel elfogja ezt játszani, és emiatt már egy teljes közösség beteg állatnak tekint, mit kellene tegyek?! ha van vmi kérdés ami nem világos kérdezzetek
Nem tudsz semmit tenni, ill. az ismerosi koron kivul ismerkedsz ugy hogy a csaj ne tudjon rola.
Majd megunja, nyugi.
Milyen durva titkok voltak, kivancsi vagyok.
1, letagadod a dolgokat.
2, rámutatsz, hogy a csaj pszichopata (ugye a nyugtatószedés tipikusan alátámasztja.
3, Ne az ő ismeretségi köréből ismerkedj, és ne oszd meg vele.
Akkor meg
1, Azt mondod, hogy a beszélgetést nem gondoltad komolyan
2, Azt mondod, hogy már átgondoltad, és rávilágítasz hogy mekkora egy kis patkány az exed
3, Azt mondod, hogy biztos mással beszélt ilyeneket, és fotosoppal szerkesztette át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!