Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kiakar készíteni egy csaj,...

Kiakar készíteni egy csaj, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt egy csaj akivel együtt voltam 1 évig, és összes titkom elmondtam neki, ( volt egy pár durva is ) és 1,5 hónapja szakítottunk, majd én bepróbálkoztam másnál, valentin napra is vettem neki rózsát, és a volt barátnőm meg ráírt a csajra, és az összes titkomat elárulta neki, és ezzel kiábrándult belőlem, és most már semmi esélyem nála, és írta is, hogy ezt fogja csinálni mindvégig, mert "megakar védeni tőlem mindenkit", és folyamatosan azzal jön, hogy ő az áldozat, én készítettem ki őt, mert szakítottam vele, és egy csomószor túladagolta a nyugtatót "miattam", és került kórházba is, pedig a szakításunkat csak miatta történt, ő cseszte el a kapcsulatunkat.

és most nem tudok senkinél se bepróbálkozni, mert mindenkivel elfogja ezt játszani, és emiatt már egy teljes közösség beteg állatnak tekint, mit kellene tegyek?! ha van vmi kérdés ami nem világos kérdezzetek

2017. márc. 13. 15:35
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudsz semmit tenni, ill. az ismerosi koron kivul ismerkedsz ugy hogy a csaj ne tudjon rola.

Majd megunja, nyugi.

Milyen durva titkok voltak, kivancsi vagyok.

2017. márc. 13. 15:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Biszexuális vagyok, mazochista, meg elküldte neki azokat, hogyan szerettünk volna szeretkezni.. és ott is voltak fincsi dolgok..
2017. márc. 13. 15:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Meg azt hiszi a csaj akit megpróbáltam felszedni, hogy csak meghúzni akarom, mert olyanokat is írt neki, hogy minden csajra rámászok, meg fogdosom őket..
2017. márc. 13. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:

1, letagadod a dolgokat.

2, rámutatsz, hogy a csaj pszichopata (ugye a nyugtatószedés tipikusan alátámasztja.

3, Ne az ő ismeretségi köréből ismerkedj, és ne oszd meg vele.

2017. márc. 13. 15:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom letagadni, megmutatta a beszélgetéseink
2017. márc. 13. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Sok csaj biszex és mazochista, ez női szemmel nem durva. Ilyenért haverok röhögték ki régen az embert, de mai fiatalok már lehet hogy ezért sem. A helyedben nem hadakoznék a csaj állításai ellen, hanem inkább azt kommunikáld, hogy őszintén sajnálod, hogy így megzuhant ez a csaj amiatt hogy szakítottatok. Ennek csak az lehet az oka, hogy amikor együtt voltatok annyira meg tudtál adni neki mindent szexuális és érzelmi téren, hogy most megérted hogy fáj neki, hogy elvesztett, emiatt irracionálisan érez és cselekszik gyakran.
2017. márc. 13. 16:38
 7/10 acelsziv ***** válasza:
A jó öreg pofánvágás még segíthet.
2017. márc. 14. 12:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor meg

1, Azt mondod, hogy a beszélgetést nem gondoltad komolyan

2, Azt mondod, hogy már átgondoltad, és rávilágítasz hogy mekkora egy kis patkány az exed

3, Azt mondod, hogy biztos mással beszélt ilyeneket, és fotosoppal szerkesztette át

2017. márc. 14. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Előbb vagy utóbb úgyis megtudná az új barátnőd| barátod és ha ezekért elítél, akkor nem is érdemes vele próbálkozni.
2017. ápr. 9. 15:59
 10/10 anonim válasza:
Ez szánalmas részéről! Milyen beszélgetések voltak? Mert speciel engem cseppet sem zavar, ha mazochista vagy és biszex. De valami szakemberhez beajánlhatnád, mert gyerekes és agybeteg dolog amit művel veled! Nem tud veszteni! Akár vele is megbeszélheted, de kétlem, hogy hallgatna rád sajna... :(
2017. ápr. 9. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!