Hogyan lehet eljuttatni az ajkai katasztrófa sújtotta emberekhez ételt, pénzt, ruhát? Vöröskereszt? Vagy vigyem el személyesen?
SZERTNÉK segíteni én is..annyira sajnálom őket, hogy legszívesebben kirabolnék egy bankot, hogy mindent nekik adjak.
Ha mindenki segítene egy kicsit akkor már mindenki örülne és boldog lenne ilyen nehéz helyzetben.
Ha már annyira segíteni akarsz....
És így aztán valóban testközelbe kerülhetsz a vörös iszappal, és kielégítheted minden kíváncsiságod.
"Önkéntesekre számítunk a következő munkálatokban és területeken:
Iszaplapátolás
Devecser és Kolontár településeken iszaplapátolás a lakóházaknál. Szigorúan gumicsizma, porszűrős maszk, overál védőfelszerelés. Szerszámot (vödör, lapát) feltétlenül vinni kell.
Itt nem kell kontaktszemélyt keresni, a házakhoz kell menni, ahol elkél a segítség.
Kolontár
Topár Zsolttól kell eligazítást kérni az iszaptalanítás kapcsán.
Topár Zsolt06/30/520-2291
Sofőrködés
Nagyon sokszor kell autóval valamiért a közeli városokba menni. Szükség van autóra, és hozzá sofőrre. Személyautó, teherautó is szóba jöhet
Devecser kontaktszemély: Szente Róbert 06/20/9931-575
Kolontár kontaktszemély: Soha Zita 06/20/390-2382"
Hajrá!
Szeretettel várunk!
A GLS futárszolgálat ingyen elszállítja az adományokat
Nagyon sajnálom, hogy ilyen emberek is vannak mint amilyen te vagy akárki..mivel annyira sértőek voltak a megjegyzéseid..buta ostoba emberekkel nem foglalkozom, mert fel sem fogod mennyire "ostoba" és vak embernek tartalak..ez az én véleményem..
és ha már itt tartunk, képzeld személyesen vittem el a ruhákt nem is keveset..autóval..és nagyon szívesen fogadtak és megköszönték hogy vittem ruhákat..mivel nem vagyok veszprém megyei és dolgoznom is kell bárcsk többet segíthetnék de szerintem ez is valami.
esküszöm, nem szeretnék ilyen ember közelébe kerülni mint amilyen te vagy..jó messzire kerülnélek akárki is vagy!
nagyon buta, ostoba embernek tartalak, sértőek a megjegyszéseid..nem is ismersz..és az ilyen emberek amilyen te vagy..jobb messziről kikerülni.Bennem jószándék volt, és nem a sajnálkozás és akadékoskodás.
ha tudni akarod már személyesen elvittem a ruhákat és szívesen fogadtak..és meg is közsönték a csomagjainkat!!!!
mert ők jó emberek voltak nem mint te.
Na ja.....
Nem fogok veled vitatkozni, hogy kinek mennyi esze van és, hogy ki a jó ember, stb. Elárulnak a kommentjeid.
Örülök, hogy sikeresen eljuttattad csomagjaidat a rászorulóknak! Itt most csak ők számítanak, nem te vagy én.
Nálam a biztosítékot ez a kommented csapta le, szerintem ez a lehető legbutább megnyilvánulásod.
"mi az h ne menjen oda senki és ha hozzátartozó lennék vagy..akármi...ez hülyeség..oda megyek ahova akarok..elvégre nem baleseti helyszín...én segíteni megyek nem káoszt teremteni..felháborító.kikérem magamnak!kösz!mintha nem számítana a jószándék..meg amúgy is kíváncsi természet vagyok!"
Mellesleg jobb is, ha elkerülsz, javasolni is akartam.
Ott voltam én is, segítettem, és segítek ezután is, mert a baj mégcsak ezután jön. A por, ami már most kellemetlen az ott élőknek.
Örülj csak, hogy nem vagy veszprém megyei, mert téged innentől valószínűleg nem érint majd az egész, szépen lassan elfelejted, de mi itt élünk, a családom másik fele devecseri! A mai napig folyamatos telefon kapcsolatban vagyunk.
Amíg nem épült fel a vég-gát, addig a devecseriek itt laktak nálunk, de haza kellett menniük, nekik is dolgozni kell. Nem szívesen engedtem el őket, mert nem tudjuk mi fog történni ezután. Félnek. És mi is.
Csak mondom...
Letojom, hogy ki vagy, az sem érdekel mi a véleményed rólam.
Részemről ennyi.
"Az előző üzenetetim annak írtam, aki egy állítólagos hozzátartozó" és akinek szeretnék gratulálni, milyen éles elméjű és kedves" ja kedves ja aranyos...a fenét."
Nem állítólagos hozzátartozó vagyok kedvesem, hanem valóban hozzátartozó.
Éles elméjű és kedves vagyok, amíg nem hoznak ki a béketűrésből. Neked sikerült, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!