A Vöröskereszt gyűjtőkonténereibe csak ruhát lehet tenni, vagy esetleg cipőt is?
Van néhány pár cipőm, amiket én már biztosan nem fogok használni, viszont jó állapotban vannak (két pár ezek közül még a lábamon sem volt, csak megvettem, mert olcsóak voltak és akkor tetszettek), így sajnálnám kidobni őket.
Tehát a kérdés adott. A VK honlapján viszont nem találtam erre vonatkozólag semmit.
(És bocsánat, ha rossz kategóriába tettem, de nem tudom igazán, hogy hová illik)
Bele lehet tenni,de inkább vidd be egy anyaszállóra vagy add egy hajléktalannak az utcán.Mert az ilyen konténerekbe a szépnép simán beteszi a gyereket,hogy kiszedje a jó dolgot!
Saját szemmel láttam.
Köszönöm a választ!
Anyukám azt mondta, h ezeket a cipőket majd lomtalanításkor kitesszük, és pont azt akarom elkerülni, h a szépnép tulajdonába jussanak. (Bár valahogy nem tudom elképzelni, h egy kisgyerek beférjen azon a nyíláson, de ha láttad, biztosan úgy volt).
Viszont akkor keresek valami más megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!