Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melegek!Ti szerettek Magyarors...

Melegek!Ti szerettek Magyarországon élni?

Figyelt kérdés

2023. jan. 27. 16:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mert abban a törvényben egyszer nem veszik őket egy kalap alá,de gondolom el se olvastad
2023. jan. 28. 18:21
 12/18 Lacás1976 ***** válasza:

Ezt akkor a sok tüntető sem így gondolta...Az egészet nem olvastam de sok részletét láttam amivel nem értek egyet. Pl hogy hogy kiskoruakkal nem lehet erről a témáról beszélni az iskolákban... Mert ha a gyerek nem hall a melegségről az el fog tűnni... Ja meg ott volt a népszavazás az is érvénytelen lett vajon miért?...

Hogy tudsz még ebbe a rendszerbe hinni??? A te pénzedből is gazdagodnak! De jó lesz az válasszuk meg majd ujra meg ujra őket....

2023. jan. 28. 19:29
 13/18 A kérdező kommentje:

12:Nem hiszek benne,de ez az ún. Pedofiltörvény csak parasztvakítás az idős Fidesz-birkának,de valójában a Fidesz tele van homokossal.Az ég világon semmi bajuk nincsen velük.

Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:

[link]

Amúgy,ha Orbánnak olyan nagy baja lenne a melegekkel,akkor nem Szájerrel alapított volna pártot

2023. jan. 28. 19:44
 14/18 Lacás1976 ***** válasza:

Szájer szerintem jól titkolta a botrányáig.

Hát elég se füle se farka cikk volt annyi igaz belőle hogy a fidesz mindig mást csinál mint amit kommunikál. Ha ezeken a kurucinfósokon meg mihazánkosokon múlna be is lennénk börtönözve vagy rosszabb....

2023. jan. 28. 19:58
 15/18 A kérdező kommentje:
14:A Mi Hazánk nem büntetné a homoszexualitást.Ezt Toroczkai meg is mondta.Orbán biztosan tudta Szájerről,hogy homcsi,hiszen egy koleszba jártak.Ha annyira félt volna,hogy elkapják,akkor nem megy egy 30 fős szexorgiára
2023. jan. 28. 20:04
 16/18 Lacás1976 ***** válasza:
Lehet direktbe nem büntetnék de hogy keresztbe tennének az lmbtq embereknek ahol tudnak az biztos. Az Andrássy utat is legoglalják mingig csak azért hogy a pride ne tudjon ott vonulni. De rendezvény nem tartottak rajta. Erről egy szó jut eszembe a szánalmas....
2023. jan. 28. 21:19
 17/18 A kérdező kommentje:
16:Miért is?Csak a Pride ellen vannak,a melegek ellen nem
2023. jan. 28. 21:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem szeretek. Van mit javítani az ország helyzetén bőven. Egyáltalán nem is értem hogy gondolhatja valaki azt, hogy melegként szerethetőnek találjak egy olyan országot ahol úgy kezelnek mintha háborús bűnöket követtem volna el. Amiket ellenünk tettek az elmúlt több mint tíz év alatt azokat nem is kommentálnám. Nagyon csalódtam ebben az országban.
márc. 19. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!