Ezt akkor a sok tüntető sem így gondolta...Az egészet nem olvastam de sok részletét láttam amivel nem értek egyet. Pl hogy hogy kiskoruakkal nem lehet erről a témáról beszélni az iskolákban... Mert ha a gyerek nem hall a melegségről az el fog tűnni... Ja meg ott volt a népszavazás az is érvénytelen lett vajon miért?...
Hogy tudsz még ebbe a rendszerbe hinni??? A te pénzedből is gazdagodnak! De jó lesz az válasszuk meg majd ujra meg ujra őket....
12:Nem hiszek benne,de ez az ún. Pedofiltörvény csak parasztvakítás az idős Fidesz-birkának,de valójában a Fidesz tele van homokossal.Az ég világon semmi bajuk nincsen velük.
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:
Amúgy,ha Orbánnak olyan nagy baja lenne a melegekkel,akkor nem Szájerrel alapított volna pártot
Szájer szerintem jól titkolta a botrányáig.
Hát elég se füle se farka cikk volt annyi igaz belőle hogy a fidesz mindig mást csinál mint amit kommunikál. Ha ezeken a kurucinfósokon meg mihazánkosokon múlna be is lennénk börtönözve vagy rosszabb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!