Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érzitek, Magyarországon javult az utóbbi időben a melegek elfogadása?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 20:09
1/9 anonim válasza:
egy kicsit szerintem igen, bár lehet csak én mozgok ilyen közegben
2/9 anonim válasza:
Láttad már a kormánypropagandát?
3/9 anonim válasza:
A fiatalabbak körében sokkal jobban úgy érzem, hogy igen, sokkal elfogadóbbak már. Talán ők már abba nőttek bele, hogy a homoszexualitás teljesen normális, látják filmeken, sorozatokban, így sokkal mindennapibb.
4/9 anonim válasza:
Nincs hova javulnia, maximálisan elfogadják őket. Az LMBTQP propagandával és a szándékos provokációval természetesen más a helyzet.
5/9 anonim válasza:
Szerintem idősebbek körében sokat romlott, fiatalok körében akit eddig se érdekelt, ezután sem fogja. Engem sem érdekel, nem zavar az, ha valaki a saját neméhez vonzódik, ez az ő magánügye.
6/9 anonim válasza:
Én sehogy sem érzékelem. Mivel nem ajánlkozok fel senkinek, így aztán nem is merül fel, hogy elfogadnak, vagy nem.
7/9 anonim válasza:
tizenévesek, huszonopárévesek körében igen. sőt, fel se merül a többségében a homofóbia. de az idősebb korosztályt bőven megeszi a kormánypropaganda, nyilván kivételekkel.
9/9 anonim válasza:
Romlott sokat a helyzet
Főképp a családosokná akiknek nincs a környezetükben meleg, lezbi még a szivárvány látványától is azt hiszik elkapják a homoszexualitást.
Ami nem vicc, itt tartunk.
Pomáz óvoda szivárny kerítés nép felkelés volt belőle, és mikor szivárvány szín táskával ment a gyerek iskolába nem akarták beengedni az meg azt se tudta mi a bajuk a tanároknak.
És így lehetne sorolni végtelen.
Személy szerint Orbán tehet róla,az ő lelkén szárad sok gyerek lélek aki öngyilkos lett az elmúlt időben.
Nem beszélve a M1 híradóról ahol deviánsokanak, Soros Bérenceknek és betegeknek neveznek mikor milyen jelzővel illetnek változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!