Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magyarországon miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért nem fogadják el a melegeket? Fog valamikor javulni az elfogadás?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 08:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
A melegeket elfogadják, nem bántja őket senki, tilos a hátrányos megkülönböztetés. Amit nem fogadnak el az emberek, a magamutogató Pride-felvonulások, az agresszív LMBTQ-propaganda, a gyerekek megkörnyékezése a gender ideológiával.
2022. dec. 19. 08:18
 2/18 anonim ***** válasza:
57%
A melegeket elfogadják. A folyamatosan provokáló búzikat nem fogadják el, de ők tesznek is ezért.
2022. dec. 19. 08:40
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem túlzás, hogy nem fogadják el. Csak mint sok minden másban, itt is általánosítanak sokan egyik oldalról, illetve visszaélnek a helyzettel a másik oldalról. Vagy egy klasszikus jelenet egy klasszikus filmben, az ominózus mondat valami olyasmi, hogy "Segítség! Engem is elnyomnak!" :DDD
2022. dec. 19. 08:58
 4/18 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem az elfogadás abszolút megfelelő szintű általánosságban.
2022. dec. 19. 09:37
 5/18 anonim ***** válasza:
6%
*Vagy=Van *is=itt
2022. dec. 19. 09:39
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon sokan elfogadják a melegeket.vidéken is.csak az ellentábornak nagyobb a propagandája
2022. dec. 19. 10:26
 7/18 anonim ***** válasza:
10%
Istenem...A saját elírásaimat javítottam ki...0 % :DDD
2022. dec. 19. 10:31
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

Sima üzletvezető vagyok az előttem felszólalóknak mondom, ha kiderülne hogy meleg vagyok főnököm egyből kirugna, véresszájú Fideszes.

Tavaszi gyülölet kampányuk rátett vagy 10lapáttal,

Mikor vevőkkel beszélget Végig hallgatom hogy ölné meg az összeset, nem idegesít nem foglalkozok vele kedves vásárlóink is így gondolkodnak.

Nem véletlen 2/3, mind rasszista homofób a magyar.

40éves elmultam ilyen gyűlöletet nem tapasztaltam mint az elmúlt 2évben.

2022. dec. 19. 10:31
 9/18 anonim ***** válasza:
11%
# 9 A homofóbiának az az oka, amit az 1-es írt.
2022. dec. 19. 10:44
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

Nem! A homofóbia oka a tudatlanság, a tájékozatlanság, az alacsony intelligenciaszint és az ebből eredő zsigeri gyűlölet.

[link]

2022. dec. 19. 10:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!