Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magyarországon miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért nem fogadják el a melegeket? Fog valamikor javulni az elfogadás?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 08:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
18%

Elfogadni az alamizsnát lehet, ha felajánlják.

A melegeket senki nem ajánlotta fel senkinek, azaz értelmezhetetlen a kérdés.

Így kb mint ha egy ilyen párbeszédet hallanánk:

“-Én nem fogadom el az alamizsnát!

-Jó és? Ki mondta, hogy kaphatsz?”

Vagy

“- én nem fogadom el, hogy adót kell fizetni?

- attól még levontuk, sorry”

2022. dec. 19. 13:23
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
#7 És ez miböl derül ki bárkinek rajtad kivül? Semmi azonositást nem használtál. Aki látja csak arra tud gondolni, valaki szorakozásbol hülyeségeket irt ki.
2022. dec. 19. 16:36
 13/18 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon sokan elfogadják a melegeket, de sajnos nagyon sok buta, frusztrált, megkeseredett ember is van, akik gyűlölködni szeretnek. Nem csak Magyarországon vannak homofób emberek, és szerintem nem is a legrosszabb itt a helyzet, de tény, hogy jónak sem mondható.

Összességében a probléma a frusztráltságukból és irányíthatóságukból(van higy egyenlő a butasággal) adódik, ezt kéne megváltoztatni, mert ha magukkal rendben lennének, nem bántanának másokat.

Tehát akkor javulna a helyzet, ha az életszínvonal is javulna. (ezalatt több dolgot értek, mint pl a megfelelő értékrendszer, a mentális egészség, a pénzügyi biztonság, megfelelő oktatás megléte, stb)

2022. dec. 19. 18:57
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

11

Ki és mikor döntötte el, hogy mi a normális?

Ki mondta neked, hogy a heteroszexualitás a norma?

Sőt, lényegesebb, hogy ki döntötte azt el, mi a NEM normális? Ki mondja, hogy a homoszexualitás, vagy az aszexualitás nem normális?

Persze, lehet jönni a fajfenntartás céljából szöveggel, de egy meleg férfi is tudna fajfenntartás céljából gyerek csinálni, ha akarna. Szerencsére nem muszáj, a mai fejlett orvostudomány mellett, mely napjainkban elérhető. Nem beszélve az örökbe fogadásról, stbstb.

2022. dec. 19. 22:54
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Ezt a gyerek alapú vitát sosem értettem, másnak nem mindegy hogy akarsz/van e gyereked vagy sem?

Gyurika élete nem változik meg hogy Pistike Panna helyett Pállal érzi jól magát.

Szerintem a legtöbb esetben az emberek félnek attól amit nem ismernek.

Szüleim elfogadóak voltak, de megvolt a maguk homofóbiája, mert sosem ismertek meleg embereket, csak a TV ből, ahhol annyit láttak hogy minden meleg úgy beszél mint valami szőke ribi, úgy öltözködik mindenki mintha bementek volna a női szekcióba és a legkirívóbb ruhákat vette volna fel az összes meleg.

Plusz megvolt az a berögződés az AIDS miatt hogy kb mindenki szexpartyra jár és drogozik.

Amikor a valóságban a melegek 80% ról kb meg se tudod mondani hogy meleg abból hogy ránézel vagy hogy beszélsz velük. És az átlag napok sem különböznek egy másik átlag emberétől.

Szerintem időt kell adni az embereknek

2022. dec. 20. 11:18
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

16

Nem muszáj, hogy a nőre álljon fel neki. Gondolhat közben faszira is.

2022. dec. 20. 14:18
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Sok itt a maradi volt kommunista leszármazott, akik a szürke egyhangú unalmas világot kedvelik.

Amíg ezek élnek, és hagyjuk az utánpótlásukat, addig ez az ország nem fog fejlődni.

F.

2022. dec. 25. 11:40
 18/18 anonim ***** válasza:
69%

A túlnyomó többség elfogadja!

De a bitezsolt-féle lmbtq-aktivistákat - helyesen - nem fogadják el?

2023. febr. 20. 23:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!