Hogy hogy ilyen az emberek felfogása? Bővebben lent
Szerintetek miért van az hogy szinte mindenki fél a haláltól, de mégis mindenki annyira kíváncsi rá hogy mi van utána? (én mondjuk a reinkarnációban hiszek)
Mindenki retteg tőle, de mindenki megnézné mi van utána. Ez nagyon ellent mond egymásnak de miért van ez így?:D
miért ne mondana ellent?
Ha valaki nagyon kíváncsi rá mi van utána akkor miért retteg tőle?
Enis gondolkoztam mar ezen, mivel nem logikus, hogy felnek, de megis kivancsiak is, de aztan mar amikor elfogadtak egy dolgot, meg akkor is felni fognak.
Szerintem, mert lelkileg nem nyugodtak, es talan azert is felnek, mert megis ugy gondoljak, hogy lesz egy szamonkeres, egy elszalmoltatas, es bizony nagyon sok ember talan ettol fel.
A szuletes es a halal az elet velejaroja, ami ellen tenni nem lehet,
sem megvaltoztatni!
Ez kemény általánosítás, mert sokan élnek, akik nem félnek a haláltól - én sem. Hogy kíváncsi vagyok, az tény, de igazából nem foglalkoztat különösebben.
Van egy hitem, amit vallok,, tehát ami számomra jóformán bizonyosság és válasz az odaát kérdésére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!