A b.zizás jó humorforrás?
Kisiskolásként a csecsemős vicceken is felhőtlenül röhögtem. Aztán amikor felnőttem, gyerekeim születtek, többé nem tartottam viccesnek ezeket.
Szerintem a b.zizás is csak azoknak vicces, akik még a fingópárnás korszakukban vannak. Nincs ebben semmi rossz, meg lehet őket érteni, mindenkinek szüksége van időre.
Akkor találom betegesnek a helyzetet, amikor az illető felnőttként beragad ebbe a gyerekes stádiumba.
Szóval nem, szerintem nem jó humorforrás. Egy kultúrált felnőtt ember nem érzi jól magát b.zizós környezetben.
Szerintem rendkívül jók a b*zis viccek.
Szeretem még a pedó vicceket is, meg a takonnyal, kulával, hányással kapcsolatos kis humorbombákat! Na meg a morbid vicceket, főleg amikben gyerekeken lehet röhögni mert nem szeretem őket.
"Bűn az, amivel másoknak ártasz"
Nem, a bűn az, ami Istennek nem tetszik.
"De másodszor is szólt hozzá a hang: Amit Isten megtisztított, azt te ne mondd tisztátalannak!"
Cselekedetek 10:15 RÚF
Azelőtt tisztátalan volt. A homoszexualitás bűn.
Mikor mondott bárki olyat, hogy nem szabad nem disznót enni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!