Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A b.zizás jó humorforrás?

A b.zizás jó humorforrás?

Figyelt kérdés
Igazából sok sorozatban benne volt régebb és hiába tiltják, az ember, az mindenütt ember. A kereszténység is fontosnak tartotta figyelmeztetni az embereket, hogy a bűnös életállapot nem vezet jóra. Ez is egy eszköz volt ahhoz.

2022. dec. 29. 22:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
32%

Kisiskolásként a csecsemős vicceken is felhőtlenül röhögtem. Aztán amikor felnőttem, gyerekeim születtek, többé nem tartottam viccesnek ezeket.

Szerintem a b.zizás is csak azoknak vicces, akik még a fingópárnás korszakukban vannak. Nincs ebben semmi rossz, meg lehet őket érteni, mindenkinek szüksége van időre.

Akkor találom betegesnek a helyzetet, amikor az illető felnőttként beragad ebbe a gyerekes stádiumba.

Szóval nem, szerintem nem jó humorforrás. Egy kultúrált felnőtt ember nem érzi jól magát b.zizós környezetben.

2022. dec. 30. 12:40
 22/34 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem rendkívül jók a b*zis viccek.

Szeretem még a pedó vicceket is, meg a takonnyal, kulával, hányással kapcsolatos kis humorbombákat! Na meg a morbid vicceket, főleg amikben gyerekeken lehet röhögni mert nem szeretem őket.

2022. dec. 30. 20:38
 23/34 anonim ***** válasza:
64%
2023. jan. 2. 18:29
 24/34 anonim ***** válasza:
3%

"Bűn az, amivel másoknak ártasz"

Nem, a bűn az, ami Istennek nem tetszik.

2023. jan. 2. 18:34
 25/34 anonim ***** válasza:
82%
@24 Házasság előtti szex, kevert anyagból készült ruhadarabok, disznósült, estébé
2023. jan. 2. 19:43
 26/34 anonim ***** válasza:
3%

"De másodszor is szólt hozzá a hang: Amit Isten megtisztított, azt te ne mondd tisztátalannak!"

Cselekedetek 10:15 RÚF

2023. jan. 2. 19:53
 27/34 anonim ***** válasza:
95%
Mit tisztított meg?
2023. jan. 2. 20:19
 28/34 anonim ***** válasza:
24%
A disznósültet. Többek között.
2023. jan. 2. 21:09
 29/34 anonim ***** válasza:
94%
Mert előtte koszos volt? Milyen értelemben? A homoszexuális párkapcsolatot miért nem tisztította meg? Miért baj, ha valaki mégis elítéli vagy nem fogyasztja a sertéshúst?
2023. jan. 2. 21:42
 30/34 anonim ***** válasza:
23%

Azelőtt tisztátalan volt. A homoszexualitás bűn.

Mikor mondott bárki olyat, hogy nem szabad nem disznót enni?

2023. jan. 2. 21:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!