Agyalok egy 'semmiségen'. Mit tegyek? Jogosan érzem magamat rossznak?
Infón lehetett javítani gyakorlatból. Kérdezte a tanár, hogy ki akar. Mondtam, hogy én is, de a munkám rosszul sikerült, és óra végén nem szóltam, hogy beadom. El sem mentettem semmi. A tanárnak feltűnt, hogy valami nem stimmel, de nem tudta biztosra, hogy én jelentkeztem. Szünetben is mondta, hogy gyanús vagyok neki (poénosan), én meg mondtam, hogy ha azt mondtam, hogy beadom, akkor nem csinálom azt, hogy nem adom be (magyarul nem mondtam, hogy beadom).
Viszont nem akartam a rossz jegyet, és azt sem akarom, hogy a tanár e miatt rám szálljon, vagy elveszítsem a bizalmát, mert szeretem, mint tanárt.
Szar dolog hazudni. De néha fontos. :( De csak túlleszel rajta.
Annyit szerintem nem ért volna meg a dolog, hogy szépen elmondod a tanárnak a szituációt, hátha megérti. Mert mivan ha nem érti meg. Akkor emiatt a kis hülyeség miatt beír egy egyest. Ilyen kisebb hazugságok szükségesek a mai világban, legalábbis könnyebb velük az élet, de más kárára viszont sose hazudj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!