Ha választhatnál, mikor és hova születnél?
Én 1960 körül USA-ba vagy Angliába. Akkor a 80-as években lettem volna huszonéves. Jobbnál jobb rock együttesek koncertjeit nézhettem volna, egy nyugis, de színes évtizedben éltem volna a fiatalságomat, sok szex, fejlődő technológia, de nem olyan elborult, mint a mai celeb-facebook-tinder világ, a legjobb vígjátékok, Commodore 64, stb.
Aztán a harmincas éveimben még lépést tudtam volna tartani a net fejlődésével és jó karriert építeni, ma meg kritizálhatnám a gyerekeim generációját. 😁
#1 "A századfordulós Budapestre, nemesi családba. Sétálgatnék az épülő városban, belföldön nyaralnék Erdélyben és a horvát tengerparton."
Csak szólok, hogy az utolsó századforduló 22 évvel ezelőtt volt, egybeesett az ezredfordulóval.
Amennyiben az 1900-as évekre gondolsz, akkor nem igazán jó ötlet nemesi családba beleszületni. Ha nem halsz meg az első, vagy a második világháborúban, akkor rákosiék alatt vagy kivégeznek mint a rendszer ellensége, vagy, ha szerencsés vagy akkor csak elvisznek "málenykij robot"-ra, ahonnan tizensok év múlva hazajöhetsz. Vagy nem, mert ott haltál meg. Biztos, hogy erre vágynál?
Én a kérdezővel érték egyet, a 60-70-es évek Amerikájában jól ereztem volna magam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!