Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A tanàr-diàk viszonyban,nem a...

A tanàr-diàk viszonyban,nem a tanàr az,aki felajàlhatja a tegeződèst?

Figyelt kérdés

Nyelvtanàr vagyok.Soha nem tegeztem le nyelvtanulòt (18 éves kor felett) és nem is ajànlottam fel tegeződést. Van,olyan tanulò,aki automatikusan letegez,màsok meg megkérdezik.De nem én lennék az,aki felajànlhatnà a tegeződést?

T

#Tegezodr
2022. dec. 11. 19:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
51%
Attól még nem lesz a magyar nyelvhasználat más, hogy te franciául tanítod. Nyelvtanárként kéne tudnod kezelni egyszerre több nyelvet is. Mint mondtuk közoktatásban oké, magánórán nem egyoldalú döntéseket hozol hanem megállapodtok és fontos lenne az ügyfélközpontúság. Te többet buksz a hepciáskodással, rugalmatlansággal mint ő mert neked minden forint fontos lehet, neki meg nem kell minden tanár elég csak egy és az nem kell feltétlenül te legyél. A jó benyomás nem csak az adott ügyfél hanem a jövőbeli ügyfélkör tekintetében is számít, minél többen ajánlanak annál jobb. Ha neked fontos a begyepesedett formalitás akkor oké, azt csinálsz amit akarsz. Csak azt értsd meg hogy annak nem kell feltétlenül úgy lennie ahogy mondod.
2022. dec. 15. 22:57
 22/30 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem az volt,hogy ki mit gondol arròl,hogy amagànòràkon a tegeződèsről vagy a magàzòdàs,hanem,hogy a tanàr -e az,aki felajànlhatja a tegeződést.
2022. dec. 20. 00:34
 23/30 anonim ***** válasza:

Hat, már egyetemre járok de mikor gimiben jártam külön kémia és matek tanarhoz, aki 50 éves volt már az első alkalommal letegezett. Én egy ideig mindig magaztam bár nem szeretem a magazast de illendő, de egy idő után már sose tudtam hogy válaszoljak es en is sziasztokkal köszöntem és a többi.

Szerintem ez teljesen az adott személytől függ hogy hogyan áll hozzá, gimiben is volt olyan tanarom aki még minket is magázott, illetve olyan is akinek nem volt baj ha hellóval koszontel neki.

2023. jan. 21. 21:51
 24/30 A kérdező kommentje:
23) Ez érthető. De nyilvánvalóan ha én magázom, jobban mondva önzöm a nyelvtanulót. (most mindegy, hogy csoportos vagy magánoktatás) Abból evidensen következik, hogy nem szeretnék tegeződni.
2023. jan. 22. 00:12
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdésem nem az volt,hogy ki mit gondol arròl,hogy amagànòràkon a tegeződèsről vagy a magàzòdàs,hanem,hogy a tanàr -e az,aki felajànlhatja a tegeződést."

Magánórákon bármelyik fél.

2023. jan. 22. 00:25
 26/30 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy nincs olyan, hogy önzöd a nyelvtanulót. Szerintem állapodjátok meg, hogy a tegeződésért cserébe tanítsanak meg magyarul a diákok.
2023. jan. 22. 00:27
 27/30 A kérdező kommentje:

26) 98%-os lett annó, a magyar, mint idegen nyelv érettségim, szóval nem hiszem, nekik kéne engem tanítani. De egyébként folyamatosan tanulok még mindig magyarul is, a nyelvtanulás egy élethosszig tartó dolog.

Ha most magánorvoshoz megyek, akkor automatikusan letegezhetem az orvost?

2023. jan. 22. 00:52
 28/30 anonim ***** válasza:
73%

" 98%-os lett annó, a magyar, mint idegen nyelv érettségim"

Sajnos,,, nem,,, látszik,,,.

"Ha most magánorvoshoz megyek, akkor automatikusan letegezhetem az orvost?"

Igen.

2023. jan. 22. 01:10
 29/30 A kérdező kommentje:
28) Szerintem nézzen körül itt a gyakorin, hogy sok vélhetőleg anyanyelvi, milyen nyelvtani meg helyesírási hibát követ el.
2023. jan. 22. 06:09
 30/30 anonim ***** válasza:
47%
Sajnos ugyanazon a szinten vagy.
2023. jan. 22. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!