A tanàr-diàk viszonyban,nem a tanàr az,aki felajàlhatja a tegeződèst?
Nyelvtanàr vagyok.Soha nem tegeztem le nyelvtanulòt (18 éves kor felett) és nem is ajànlottam fel tegeződést. Van,olyan tanulò,aki automatikusan letegez,màsok meg megkérdezik.De nem én lennék az,aki felajànlhatnà a tegeződést?
T
Hat, már egyetemre járok de mikor gimiben jártam külön kémia és matek tanarhoz, aki 50 éves volt már az első alkalommal letegezett. Én egy ideig mindig magaztam bár nem szeretem a magazast de illendő, de egy idő után már sose tudtam hogy válaszoljak es en is sziasztokkal köszöntem és a többi.
Szerintem ez teljesen az adott személytől függ hogy hogyan áll hozzá, gimiben is volt olyan tanarom aki még minket is magázott, illetve olyan is akinek nem volt baj ha hellóval koszontel neki.
"A kérdésem nem az volt,hogy ki mit gondol arròl,hogy amagànòràkon a tegeződèsről vagy a magàzòdàs,hanem,hogy a tanàr -e az,aki felajànlhatja a tegeződést."
Magánórákon bármelyik fél.
26) 98%-os lett annó, a magyar, mint idegen nyelv érettségim, szóval nem hiszem, nekik kéne engem tanítani. De egyébként folyamatosan tanulok még mindig magyarul is, a nyelvtanulás egy élethosszig tartó dolog.
Ha most magánorvoshoz megyek, akkor automatikusan letegezhetem az orvost?
" 98%-os lett annó, a magyar, mint idegen nyelv érettségim"
Sajnos,,, nem,,, látszik,,,.
"Ha most magánorvoshoz megyek, akkor automatikusan letegezhetem az orvost?"
Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!