Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem csinál új képet...

Miért nem csinál új képet közösségi oldalon?

Figyelt kérdés
van egy ismerősöm Facen, 2019-ig igaz hogy ritkán és elég beállított képeket magáról de néha-néha feltöltött. viszont azóta semmit. aktív, mert látszik hogy sokszor online, lájkolgat képeket, évi 1-2 bejegyzést megejt a falán, felköszönti a nőket vagy megköszöngeti a szülinapi üzeneteket, de nem mutatkozik.
2022. okt. 22. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:

az én profilképem kb 11 éves

Mondjuk már meg is kaptam ezt. Face Marketen beszéltem meg találkozón, majd a vevő rám is szól mikor találkoztunk, hogy azt hitte fiatalabb vagyok :D

2022. okt. 22. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én profilképem egy rajzfigura, egy másik közösségi oldalon pedig a kutyám, a linkedinen pedig egy avatar van, és mindegyik legalább 10 éves.

Mi a baj ezzel?

2022. okt. 23. 01:44
 3/3 Isti22 ***** válasza:

Minek érdektelen képeket feltölteni állandóan? :)

Én párévente frissítek a profilképemen, a legutóbbi 2018-as. Nekem a Facebook amolyan hivatalos profil.

Egy fokkal talán aktívabb az Instám, oda teszem fel az érdekes képeket, pl. ha utazom.

Legaktívabb a YouTube-on vagyok, próbálom dokumentálni a mindennapjaimat, de ez privát, csak a szűkebb családdal osztom meg.

2022. okt. 23. 05:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!