11/25 anonim válasza:
Ja, értem:) Én azt hittem nem érti, miért semmit.
12/25 anonim válasza:
Mennyi megkeseredett ember van hihetetlen
13/25 anonim válasza:
Tolvaj, hazug kormányzat, pofátlan felső-tízezer, korrupció és bűnözés a hivatalnoki és rendfenntartó körökben, gyűlölködés, uszítás, megalázás, lopás, áremelkedés, létbizonytalanság, kilátástalanság, egymás nemmegbecsülése, bizalmatlanság, előítélet, mély-szegénység, az oktatás értékvesztése, lerohadó technológiák, technikák, eszközök, járműpark, utak, gazdasági válság, energiaválság, a foci túlértékelése, kiszáradó folyók, tavak vannak az egyik serpenyőben. Szép tájak, túlértékelt hazafiság, a család, barátok, anyanyelv a másikban. Én az utóbbiakért szeretem. Egy kicsit.
14/25 anonim válasza:
De jó amúgy ha az ember szeretni meri a hazáját lenézik, nácizzák, fidess-ik . Nagyon undorító emberek azok akik így vélekednek rólunk akik nem fordultak el a hazájuktól. Lepontoztok ? Hajrá az is csak a TI szegénységi bizonyítványotok
15/25 anonim válasza:
Téged meg jelentelek a rákba.
És még mindig nem voltál képes megmagyarázni azzal a kis csökevényes agyaddal hogy miért vagyok agymosott .de ilyen birka mint te nem is tudná megválaszolni.
Na csá
16/25 anonim válasza:
#14, 15
#13 vagyok.
Ti kivel beszélgettek?
20/25 anonim válasza:
Milyen tájat??? Az ország nagy részét kitevő lapos, unalmas alföldet? Vagy a hegyeknek csúfolt buckákat? Esetleg az iszapos posvány tavakat? Netán a panel rengeteg városokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!