Mit csináljak??
Figyelt kérdés
A szuleim mindig elveszik az osztondijamat amiota van es nekem semmi nem marad es amikor azt mondom hogy nem adom oda jonnek azzal hogy akkor mibol eszel? Ne en tartsalak mar el teged. Te is tarts el minket. Az apam egy ilyen kis helyen dolgozik naponta 5 ezer forintert vagy 6 eve ami keves anyam nem dolgozik mert betegen szuletett es igy nem dolgozhat mert o a nem tudom milye es kap ra penzt van 2 batyam meg a beteg hugom es ja aztan 1 nadragom van már 3 éve meg 3 puloverem es 3 polom 1 cipőm ennyibe jarok mar 3 eve es egy markas ruham sincs a nadragom el van kopva mar nagyon (farmer)nem tudok venni ujat, mert mindig ezzel jonnek. Suliba is akarkire ra nezek vagy a varosba mindenkinek nagy jo markas ruha stilus en meg szegyellek az utcara menni2022. okt. 19. 21:08
1/4 anonim válasza:
Nekem sincs sokkal több ruhám, bár nem hinném, hogy ez vígasztalni fog.
Egyetemre jársz? Nem tudsz elköltözni és dolgozni mellette?
2/4 anonim válasza:
Neked ezt dobta a gép. Csoda hogy ilyen kevés pénzből meg tudtok élni. Apád napi ötezret keres az 20 munkanappal 100ezer,anyád rokkantnyugdíjas gondolom 28 ezerért, akkor nem is csodálkozom, hogy elveszik az ösztöndíjad. Hol éltek híd alatt? Hogy lehet ennyi pénzből megélni egy családnak?
3/4 A kérdező kommentje:
Apam meg bolond nem akar normalis helyre elmenni dolgozni en meg vegzos vagyok meg de hiaba dolgoznek ferre tenni se tudok penzt mert elveszik
2022. okt. 19. 21:49
4/4 anonim válasza:
És ha becsajoznál és összecuccolnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!