Mobilommal videóztam tetszetős èpületeket,templomot,ès a templom mellett pont egy középsuli volt kb 50 mèterre aminek az udvarán pont 2 tanár állt ès rám szóltak,hogy ezt ne csináljam.Ennyire félnek az emberek?
Tilos gyerekeket fotózni. Én iskolákban dolgozom a kerteket és növényeket gondozzuk, már alapból egy rakás papír kell, hogy bejussak az udvarra. Atvilagitanak nem-e volt bármilyen rendőrségi ügyem stb. Szóval elég szigorú a rendszer főleg a gazdagabb iskolák úgy védik a diákokat ahol csak lehet.
Egyszer én is lefotóztam a sövényt amit nyírtam a főnökömnek sima dokumentációs célból. Jöttek a tanárok és atnézték a telefonomat mert azt hitték valami pedofil vagyok aki a gyerekeket fotózta.
Lehet azt mondani ez már paranoia vagy simán csak elővigyázatosság, kinek mi...
Jaja... Ez eszembe se jutott..lehet pedofilnak hittek.. vagy korábban volt már esetleg hasonló gond ott.
De őszintèn.. fényes nappal ellehet kerülni,hogy az emberek ne sètáljanak vagy álljanak bele a felvételbe..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!