Az alapvetően jól kinéző lányok tudják magukról általában hogy milyen formásak, tetszetősek, vagy tényleg más kép él bennük?
Vegyes.
Ha már kialakult, harmincas, akkor általában reálisabb képe van.
Nyilván vegyes a helyzet. Van, akinek még testképzavara is van. Vagy sokaknak tetszik, de az ő egyéni ízlése más. Vagy látja, hogy okés, de ő tudja, hogy a csípőjén van egy mikroszkópikus, neki fölös zsírpárnácska és valahol egy kis bőrhiba, a szája nem elég vastag ésatöbbi. Sokaknak nagyon feltűnik magukon minden kis apró hiba vagy az ő ízlésük szerint hiba... Más szemmel nézik magukat, mint más, ez óhatatlan.
De a fickók is érdekesek. Én sosem voltam szép kicsit sem, csinos végképp nem, egyesek mégis megláttak és megtetszettem nekik azonnal. Nem olyan igényesek, mint én :) (Azt azért tudom, hogy nem vagyok egy bányarém, bár hosszú listát tudnék mondani, mi ronda a fejemen, van sok. S teljesen valósak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!