Én mindig az elegánsabb szedán autókra esküdtem, mint egy ilyen nagy monstrumra. Aki idősebb, annak kényelmesebb beszálni a SUV-ba, de szerintem nem elegáns egy ilyen nagy autó, sőt, kicsit pazarlásnak érzem, szerintem nagyrészt inkább csak magamutogatásból veszik az emberek, nem azért, mert szükségük lenne az ekkora autóra. Terepen ezekkel senki nem közlekedik, úgyhogy a magas felépítmény csupán a könnyebb beszállásban jelent előnyt. A 7-esben is, hiába nagy, szerintem csak 4 ember fér el teljes kényelemben, és az X-ben is.
Esetleg a 7 ülés szükségessége az, amiért a nagyobbat venném, de a hátsó 2 ülés csak kicsi gyermekeknek kényelmes hosszabb távon.
Nameg kevésbé prakrikus a nagyobb modell.
Persze mindig vannak kivételek, a fent említett opció a 7 személyes kivitelre, illetve a könnyebb beszállás, de ezeken kívül csak hátránya van.
Szerintem.
A nagyobb csomagtartót kihagytam az előnyök közül, de erre is lehetne egy ritka példát mondani, építőipari cég vezető beosztásban lévő alkalmazottja inkább választja a nagy autót, ha a szükség úgy kívánja, hogy ezzel kell valami nagy tárgyat sürgősen elvinni A-ból B-be, és pont csak a főnök ér rá erre a feladatra.
De ez egy elég szélsőséges példa, nem életszerű, mert annak a vezetőnek, akinek ilyen autója van, esélyes, hogyha felmerülhet a fent említett eset, akkor tartani fog egy pickupot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!